elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

WIN Fuarı Kapsamında ETMD'den “Elektrik Tesisatlarının Denetlenmesi” Paneli

WIN Fuarı, 19-22 Mart 2015 tarihleri arasında, her yıl olduğu gibi Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlendi ve Fuar kapsamında ETMD, “Elektrik Tesisatlarının Denetlenmesi” başlıklı bir Panel düzenledi. 



A- A+
31.03.2015 tarihli yazı 7128 kez okunmuştur.



21 Mart 2015 Cumartesi günü 11:00-14:00 saatleri arasında, Karadeniz Kongre ve Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Panelde moderatörlüğü, aynı zamanda Derneğin Yönetim Kurulu üyesi olan, Beykent Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan KAYPMAZ üstlendi.



Yoğun bir katılımın olduğu Panelde, ETMD Yönetim Kurulu Başkanı V. Tuncer ÖZEKLİ’nin yaptığı açılış konuşması sonrasında, ETMD Genel Sekreteri ve Cihan Elektrik firmasının sahibi Mustafa CEMALOĞLU konu hakkındaki standartlar ve yönetmelikler üzerine, ETMD Kurucu Üyesi, ETMD 3. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı ve Elsan Elektrik firmasının sahibi İsmet DEFNE konu ilgili olarak projeler bazında, Artı Mühendislik firmasının sahibi Osman ÇEKEN tesisatlarının denetlenmesi ile ilgili olarak taahhütler bazında, Siemens firmasından İlke KİDER ise imalatlar açısından konu ile ilgili açılımlarını katılımcılarla paylaştılar.

ETMD 5. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı, TÜYAK Yönetim Kurulu Üyesi ve BTS Yangın Güvenlik Yapı Teknolojileri firmasının sahibi Levent CEYLAN ise tesisatların denetlenmesi üzerinden yangın güvenlik ile ilgili konuları izleyicilerle paylaştı.  


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.