elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Webrazzi’den Yeni Nesil Doğal Reklam Platformu |
Adrazzi

Geçtiğimiz günlerde, Webrazzi tarafından düzenlenen Mobil ’15 konferansında duyurusu yapılan, Webrazzi ekibinin ürünü olan Adrazzi yeni nesil doğal reklam platformu olarak karşımıza çıkıyor. Dijital pazarlamanın popüler stratejilerinden olan doğal reklamlar, Adrazzi ile kaliteli ve özgün içerikler sunan yayınlacılarda yer alacak.



A- A+
21.04.2015 tarihli yazı 9282 kez okunmuştur.
2006’da kurulan ve Dünya genelinde bilişim, mobil, e-ticaret, girişimler ve yatırımlar üzerine gelişmeleri inceleyen ve analiz eden Webrazzi, kendi etkinliği olan Mobil ’15 konferasında yeni reklam girişimi Adrazzi’nin tanıtımını yaptı. Yeni nesil doğal reklam platformu olarak tanıtılan Adrazzi platformunun kuruluşu hakkında yapılan açıklamada,  “Günümüzde dijital pazarlamanın yükselen trendi olan doğal reklamlar, yayınlandığı mecraların diliyle hazırlanan ve içerik sitelerinde doğal akışın içerisinde yer alarak okuyucuyu daha az rahatsız ediyor. Aslında hepimizin Facebook ve Twitter’la aşina olduğumuz doğal reklam türünde hizmet sunan Adrazzi ile reklamlarınız kaliteli ve özgün içerikler sunan yayıncılarda yer alacak.” İfadeleriyle Adrazzi’nin kuruluş amacı belirtildi.
 
 
 
Facebook ve Twitter’da zaman tünellerinde sıklıkla karşılaştığımız doğal reklam alanında hizmet verecek olan Adrazzi, şu an Webrazzi ve Sosyalmedya.co sitelerinde yer almakta. Yakın zamanda diğer mecralarda da yer alacak olan Adrazzi’ye katılabilmek için öncelikle 4 adımın tamamlanması gerekiyor. Üyelik, kampanya oluşturma, ilk reklamı oluşturma ve ödeme olan bu adımlardan sonra vermek istediğiniz reklam onay sürecine giriyor. Onaylandıktan sonra reklamınız yayına giriyor.
  
 
 
Webrazzi ve Sosyalmedya.co sitelerinde ana sayfa ve tüm listeleme sayfalarıyla, haberlerin hemen bitiminde yer alan "İlginizi çekebilecek diğer haberler" bölümlerinde görüntülenecek olan reklamlarınız ile potansiyel müşterilerinize kolayca ulaşabileceksiniz. Bu platforma katılmak için siz de buradan yayıncı başvuru formuna ulaşabilirsiniz.
 
 
Kaynak:

Webrazzi
 
 
Osman Öztürk Osman Öztürk Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır