elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Webinar |
Dijital Devrim:
Endüstri 4.0 - Siemens Türkiye

ElektrikPort'un sektörü yakından takip etmemizi sağlayan Webinar serisinin yeni konuğu Siemens Türkiye'den Sn. Ali Rıza ERSOY, 28 Kasım Pazartesi günü saat 11:00'de canlı yayında takipçilerimiz ile www.elektrikport.tv adresinde buluşacak. Konu: Dijital Devrim: Endüstri 4.0... Detaylar haberimizde.



A- A+
23.11.2016 tarihli yazı 13279 kez okunmuştur.
Canlı Yayın: elektrikport.tv
 

Sektörel Eğitim Projesi: Webinar

 
"Türkiye'nin En Büyük Mühendislik Portalı" ElektrikPort, Webinar serileri ile sektöre heyecan verici bir yenilik getirmiştir.

Düzenlenen seminerler ile konusunda uzmanlığı kanıtlanmış, sektöre yön veren firmaların yönetici ve mühendislerini ofisimizde misafir ederek, canlı yayın aracılığı ile siz değerli ziyaretçilerimiz ile buluşturuyoruz. 

Kayıt gerektirmeden "Ücretsiz" olarak 28 Kasım 2016 Pazartesi | Saat 11.00'de elektrikport.tv'ye davetlisiniz. 

Sıradaki canlı yayın konuğumuz, Siemens Türkiye'den, İcra Kurulu Üyesi Dijital Fabrikalar Divizyon Direktörü Sn. Ali Rıza ERSOY olacak ve ElektrikPort takipçileri ile buluşacaktır.

Endüstrinin ve 4.0’ın tarihi, gerekçeleri, çareleri, teknolojileri, dünyada ve ülkemizde ne oluyor, görevler, geleceği, ve daha sonrası…

 
►İlginizi Çekebilir: Endüstri 4.0 Sürecinde Neredeyiz?






SIEMENS TÜRKİYE



"Dijital Devrim:

Endüstri 4.0"




Canlı Yayın: 

elektrikport.tv



28 Kasım 2016 Pazartesi | Saat 11.00


 
#Endüstri40 Hashtag'ini kullanarak twitter üzerinden sorularınızı canlı yayın öncesinde ve yayın sırasında Sn. Ali Rıza ERSOY'a iletebilirsiniz.





ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.