elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Üretici Mühendis Adayları Aranıyor

Türkiye'de ve dünyada, özellikle cam sektörü olmak üzere çeşitli alanlardaki başarısı globalleşen Şişecam Topluluğu,sunduğu eğitim gelişim fırsatları, profesyonel iş ortamıyla, mühendislik becerilerini geliştirmek ve global bir üreticinin gücünü yanında hissetmek isteyen mühendisler arıyor.



A- A+
23.02.2015 tarihli yazı 9000 kez okunmuştur.

Şişecam'dan Büyük Fırsat

Şişecam, düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve kimyasallar ana işkollarında  80 yıllık tecrübesi, dünyanın 13 ülkesine yayılmış faaliyetleri, 150 ülkeye ulaşan satışları ve 20.000’i aşkın çalışanıyla global ölçekte faaliyet gösteren, bireye ve çevreye duyarlı bir sanayi topluluğu olmayı başarmıştır.
 


 İlginizi Çekebilir :Şişecam'da İşçi Alımı


Şişecam üniversitelerin; Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği veya Otomotiv Mühendisliği bölümlerinden mezun adayları yetiştirmek için bekliyor.
 


Mühendis adaylar için Üretim Müdürlükleri, Teknik Müdürlükler ve AR-GE alanları olmak üzere üç bölüm ayıran Şişecam, hedefleri yüksek olan mühendisler yetiştirme amacına ulaşmak istiyor.
 

Başvuru Yapacak Mühendislerde Aranan Şartlar

İngilizce bilgisi iyi derecede olmalıdır.
Erkek adaylar için askerlik hizmetinin tamamlanmış olması gerekmektedir.
Microsoft Office programlarını kullanabilmelidir.
 


 İlginizi Çekebilir : Türkiye'de Ar-Ge Mühendisi Olmak


Aşagıda belirtilen illerde ikamet eden veya edebilecek mühendisler aranmaktadır.

 ►İstanbul - Merkez ve Gebze
 Bursa / Yenişehir
 Eskişehir
 Mersin - Merkez ve Tarsus
 Kırklareli / Lüleburgaz
 Ankara / Polatlı
 

 
Başvuru için, kariyerim@sisecam.com 'a ,konu kısmına “İTÜ İKZ15-İŞ” yazılarak mail gönderilmesi isteniyor.Mühendis mezunlar için kaçırılmayacak, güzel bir fırsat olduğunu düşünerek, başvuran adaylara başarılar diliyoruz.

Kaynak:
Şişecam

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.