elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Ulusoy Elektrik Gönüllüleri Ali Aktürk Özel Eğitim Merkezi’nde ki Engelli Öğrenciler ile Buluştu

Elektromekanik sektöründe ulusal ve uluslararası birçok başarılı projeye imza atan Ulusoy Elektrik çalışanları uluslararası Give& Gain Çalışan Gönüllülüğü Günü’nün bir parçası olarak Sincan Ali Aktürk Eğitim ve Uygulama Okulu’nu ziyaret etti.



A- A+
25.05.2016 tarihli yazı 7589 kez okunmuştur.
Orta Gerilim elektrik dağıtım şebekeleri ve endüstriyel tesisler için çok çeşitli O.G elektrik ekipmanlarının entegre üretim platformu olarak Türkiye’nin dinamik gücünü dünyaya ispatlayan ve sektör lideri olarak kendi alanına ışık tutan Ulusoy Elektrik A.Ş., kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile de iş dünyasına örnek oluyor. Tüm enerjimiz enerjiniz için sloganı ile yola çıkan Ulusoy Elektrik, 2008 yılından bu yana Dünya’da birçok şirket tarafından uygulanan Give&Gain Çalışan Gönüllülüğü Günü programına dahil oldu.



Ulusoy Elektrik gönüllüleri proje kapsamında mesai saatlerinden yarım gün ayırarak Ali Aktürk Eğitim ve Uygulama Okulu’nu ziyaret etti. Okul, zihinsel engelli öğrencilere uygun sınıf düzenleri ve dizaynı ile özel eğitim vererek zihinsel engelli çocukların topluma kazandırılması amacıyla faaliyet göstermektedir. Ulusoy Elektrik gönüllüleri Give & Gain Çalışan Gönüllülüğü Projesi kapsamında yaptıkları bu ziyaret ile “Toplumumuzun bir parçası olan zihinsel engelli çocuklarımızın ve ailelerinin yaşadıkları zorluklara ilişkin farkındalık ve bilinç oluşturmak istedik. Kocaman kalpleri ile bizi karşılayan öğrenciler kendilerine özel hazırlanan bu okulda eğitim aldıkları için çok şanslılar. Bu nedenle onların topluma kazandırılması için gerekli olan bilincin oluşturulması ve eğitim kurumlarının arttırılması için bizler elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”dediler.



Ulusal ve uluslararası arenadaki başarılarının yanı sıra kurumsal sosyal sorumluluk projeleri de dikkat çeken Ulusoy Elektrik’in benimsediği “bu ülkeden aldığımızı bu ülkeye vermeliyiz” prensibi kurumun sosyal sorumluluk konusundaki temel ilke ve geleneğini oluşturmaktadır. Ulusoy Elektrik dönemsel projelerin yanı sıra bu ülkeye kazandırmış olduğu okullar ile de topluma katkıda bulunmaktadır. Bu çerçevede, şirket tarafından inşası tamamlanıp Milli Eiğitim Bakanlığı’na devredilmiş olan iki adet okul bulunmaktadır, ilki Ankara’nın Yenimahalle ilçesi Batıkent semtinde bulunan Sait ulusoy Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi, ikincisi ise Ankara’nın Çankaya ilçesi Yaşamkent semtinde bulunan 24 derslikli Akgül Ulusoy İlköğretim Okulu ve Anaokuludur.

Kaynak: