elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

TESCOM Yönetim Kurulu Başkanı Moşe Saltıel ve Türkiye Operasyonel Müdürü Nedim Gomel |
2015 WIN Fuarı Video Röportaj

2015 WIN Fuarı kapsamında ElektrikPort olarak sektörün öncü firmaları ile gerçekleştirdiğimiz röportajlarımızdan TESCOM Yönetim Kurulu Başkanı Moşe Saltıel ve Türkiye Operasyonel Müdürü Nedim Gomel ile yaptığımız röportajı sizlere sunuyoruz.



A- A+
11.05.2015 tarihli yazı 11176 kez okunmuştur.
Fuar boyunca, sorularımızı yönelttiğimiz  birçok firma ve sektör devi, verdikleri objektif cevaplar ve tavsiyeleri ile fuarı daha anlamlı kıldılar. Bu hususta güç elektroniği konusunda sektörün önde gelen firmalarından olan TESCOM ile röportajımızı gerçekleştirdik. 

Bu röportajımızda bize eşlik eden TESCOM Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Moşe Saltıel ve Türkiye Operasyonel Müdürü Sn. Nedim Gomel ile röportajımızda beraberdik.

Kendilerine yönelttiğimiz soru başlıklarından bazıları;

UPS Sektörününün Genel Durumu ve Sektördeki Rekabet
Ar-Ge Çalışmaları
Yeni Mühendisler
Genel Olarak Fuarlar

Röportajımızın Tamamını İzleyebilirsiniz:



Röportaj: TESCOM Yönetim Kurulu Başkanı Moşe Saltıel ve Türkiye Operasyonel Müdürü Nedim Gomel


 
     
 Konu hakkında merak ettiğiniz her türlü soruyu
   bizlere sayfamızdan yorum olarak iletebilirsiniz.

TESCOM HAKKINDA

TEST A.Ş. Türk sanayisinin kesintisiz enerji ihtiyacından yola çıkarak “güç elektroniği” konusunda faaliyet göstermek üzere İzmir’de kuruldu. 1980 yılında invertör ve elektronik kontrol cihazları üretmek için faaliyete başladı. 1986 yılında, ülkemizde hızla gelişen bilgisayar ve bilgisayar teknolojilerinin Kesintisiz Güç Kaynakları ihtiyacını karşılamak için Kesintisiz Güç Kaynağı üretimine başladı.

TEST A.Ş. tescilli markası TESCOM Kesintisiz Güç Kaynaklarını, TSE ve CE standartlarına uygun olarak ISO9001, ISO14001 ve OHSAS:18001 kalite güvencesiyle 20ye yakın mühendis ve 200 ü aşkın personelle, İzmir Menemen Ulukent Sanayi Sitesi’nde bulunan 8000 kapalı alan üzerine kurulu tesislerinde üretmektedir.

TESCOM 2003 yılında Türkiye’nin İlk Statik Transfer Anahtarlarını üretmiş olup, 2011 itibari ile 3 fazlı STS üreten tek Türk firması olmakla gurur duymaktadır aynı zamanda son 5 yıldır İlk 500 Bilişim Şirketi arasında yer almakta olup, KGK sektör sıralamasında sektör liderleri arasında yer almakta bunun yanısıra, yine TESCOM firmasının geliştirdiği, Türkiye’nin ilk geniş kapsamlı T-MON KGK Uzaktan İzleme Yazılımı ile Türkiye Elektronik Sanayici İşadamları Derneği TESİD’in 2002 yılı “Elektronikte Yenilikçilik – Yaratıcılık Yenilikçi Ürün Başarı Ödülü” kazanılmıştır.

 
Mustafa Şirin Mustafa Şirin Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.