elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

SIEMENS, Makine ve Metal İşleme Sektörüne Özel Çözümlerini MAKTEK Fuarı’nda Tanıtacak

Siemens, 14-19 Ekim 2014 tarihleri arasında Türk makine ve metal sektörü temsilcilerini bir araya getiren Uluslararası Avrasya "Takım Tezgahları, Metal-Sac İşleme Makinaları, Tutucular-Kesici Takımlar, Kalite Kontrol-Ölçüm Sistemleri, CAD/CAM, PLM Yazılımları ve Üretim Teknolojileri Fuarı" MAKTEK’te, sektör temsilcilerine yenilikçi çözümlerini tanıtacak.



A- A+
14.10.2014 tarihli yazı 7811 kez okunmuştur.

MAKTEK Fuarı

Makine sanayisi ile imalat sanayisinin temel üretim aracı olan takım tezgahlarının Avrasya bölgesindeki en önemli üreticileri, MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nda bir araya gelecek. 14-19 Ekim 2014 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek MAKTEK’te TAKIM TEZGAHLARI, METAL-SAC İŞLEME MAKİNALARI, TUTUCULAR-KESİCİ TAKIMLAR, Kalite Kontrol-Ölçüm Sistemleri, CAD/CAM, PLM Yazılımları ve üretim teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren katılımcılar yer alacak.
 

 

SIEMENS, MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nda

Sektörün Avrasya bölgesindeki en büyük buluşması kabul edilen MAKTEK’te CNC alanında sahip olduğu küresel birikimini paylaşacak olan Siemens, 105 metrekarelik 3 ayrı stantta çözüm ortakları ile başta OEM ve son kullanıcılara sunduğu çözüm & servis hizmetleri olmak üzere sektöre yenilikçi yaklaşımını yansıtan çözümleri ile SINUMERIK ve SINAMICS ürün ailelerini tanıtacak.

 


SINUMERIK ailesinin farklı ihtiyaçları karşılayan kapsamlı ürün portföyünün tanıtımını gerçekleştirecek olan Siemens, ayrıca 808D, 828D ve 840D sl için de demo setleriyle ziyaretçileri tamamlayıcı ürün ve çözümler hakkında bilgi verecek.
 
 
 
Siemens, stantlarında sektör temsilcilerinin verimlilik oranlarını yükselten detaylı hizmetlerini de tanıtacak. OEM’lere yönelik sunulan özel çözümleri kapsayan stand içinde ayrıca servis hizmetleri de yer alacak.  Yoğun ve çok sayıda sürecin bir arada yürüdüğü endüstrinin ihtiyaçları karşılayan Siemens Müşteri Hizmetleri, sektör şirketlerinin bakım, yedek parça temini, teknik servis gibi konularda sorun yaşamadan asıl işine, yani üretime odaklanmasına yardımcı oluyor.

 


Ürün Yaşam Döngüsü Hizmetleri’nden, Önleyici Bakım Hizmetleri’ne, Servis Noktaları ile yerinde hizmetten Katma Değerli Hizmetler’e kadar farklı ölçekteki kurumlar için zengin bir portföyle destek olan Siemens Müşteri Hizmetleri, ayrıca Entegre Tesis Yönetimi ile adeta küçük bir şehir kadar hareketli olan tesislerin otomasyon kontrol sistemleri, aydınlatma, güvenlik, kapalı devre kamera sistemi gibi yardımcı tesis yapılarının Siemens tarafından gerçekleştirilmesini kapsıyor. Bugüne kadar sunduğu çözümlerle sektörün ihtiyaçlarını karşılayıp gelişimlerine katkıda bulunan Siemens, bu fuarda tanıtacağı ürün ve çözümlerle sektör oyuncularını bir adım daha ileriye taşıyacak.


Kaynak

Doğukan KAYGUSUZ Doğukan KAYGUSUZ Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır