elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ShuntTech Webinar |
Endüstride Kestirimci Bakım ve Önemi

ElektrikPort'un sektörü yakından takip etmemizi sağlayan projelerinden biri olan Webinar serisinin yeni konuğu ShuntTech firmasından İş Geliştirme Mühendisi Sn. Burak BAKACAK, 23 Temmuz 2015 Perşembe Saat 16.00 - 17.00 arasında canlı yayında takipçilerimiz ile www.elektrikport.tv adresinde buluşacak. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.



A- A+
18.07.2015 tarihli yazı 9490 kez okunmuştur.
Canlı Yayın: elektrikport.tv





Sektörel Eğitim Projesi: Webinar


"ElektrikPort Webinar'ları" ile konusunda uzmanlığı kanıtlanmış olan, sektöre yön veren firmaların yönetici ve mühendislerini ofisimizde misafir ederek, canlı yayın aracılığı ile siz değerli ziyaretçilerimiz ile buluşturuyoruz. Kayıt gerektirmeden ücretsiz olarak 23 Temmuz 2015 Perşembe | Saat 16.00'da elektrikport.tv'ye davetlisiniz.

Webinar'da canlı yayın konuğumuz, Shunt Technologies firmasından, "Endüstride Kestirimci Bakım ve Önemi" konusu üzerine birçok seminer ve eğitim programlarına katılan ve konusunda uzman olan, İş Geliştirme Mühendisi Sn. Burak BAKACAK olacak ve ElektrikPort takipçileri ile buluşacaktır.

 






"Endüstride Kestirimci Bakım

ve Önemi"


Canlı Yayın: elektrikport.tv

23 Temmuz 2015 Perşembe | Saat 16.00 - 17.00





#KestirimciBakım hashtag'ını kullanarak twitter üzerinden sorularınızı canlı yayın öncesinde ve yayın sırasında ShuntTech İş Geliştirme Mühendisi Burak BAKACAK'a iletebilirsiniz.


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.