elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Prynt İle Cep'ten Çek Çıktıyı Al

Gün geçmiyor ki teknoloji bizleri şaşırtmasın..Prynt adlı cep telefonu aparatı telefonla çekilen kareleri bir dakikada basıyor. Polaroid cep telefonu diyebileceğimiz özel baskı kasası 30 sayfa alabilecek bir yazıcıya sahip.Prynt'in,kullanıcıyla cep telefonu arasındaki bağı daha da güçlendireceği düşünülüyor.



A- A+
30.12.2014 tarihli yazı 12771 kez okunmuştur.

Telefonunuzu Polaroid Kameraya Çevirin

Fransız teknoloji girişimi olan Prynt, donanım odaklı olarak geliştirilmiş.Dijital fotoğrafçılığın zirve yaptığı günümüzde, polaroid makinelerin zevkini ve birazcık da analog fotoğrafçılık heyecanını yaşamak isteyenleri hedef alan bir ürün olarak karşımıza çıkıyor.Prynt, telefonunuza takabileceğiniz bir aparatla birlikte telefonları birer polaroid kameraya çeviriyor. Yani telefonunuza bir mini yazıcı özelliği ekliyor.
 



 İlginizi Çekebilir :3D Yazıcılar
 
 
Fotoğraf yazıcı, deklanşör ve kılıf öğelerini birleştiren ve incecik yapıdaki modern akıllı telefon kılıfı anlayışının aksine, oldukça iri yarı ve kalın yapıdaki bu aksesuar, kapladığı alanın hakkını fazlasıyla veriyor.
 

Kolay Kullanım ve Bol Özellik Bir Arada

Prynt ‘in kullanımı bir hayli kolay. Tek yapmanız gereken cihazı telefonunuza takmak ve dilediğiniz resmi baskı için seçmek.Android ve iOS işletim sistemli akıllı telefonlar ile uyumlu olarak çalışabilen Prynt, WiFi ya da Bluetooth bağlantısı ile herhangi bir eşleştirme gerektirmiyor.Facebook’tan, galerinizden veya yeni bir fotoğraf çekerek Prynt’in bunu basmasını sağlayabilirsiniz.

 


 
Prynt CEO’su Clément Perrot ,TechCruncha verdiği bilgiye göre; Prynt‘in şu andaki versiyonu 60 saniye gibi bir sürede, mürekkep içeren kağıda ısı yardımıyla baskı yapmakta ve her seferinde cihaza sadece bir kağıt yerleştirilebilmekte.Geliştirilme aşamasında olan Prynt'in nihai versiyonunda 30 kağıt yer alacak.Ayrıca akıllı telefon ile çekilen fotoğrafı yaklaşık 30 saniye gibi kısa bir süre içerinde bastırılması hedefleniyor.
 



 İlginizi Çekebilir : Polaroid iM1836

 
Prynt’in özelliği bununla da sınırlı değil. Prynt mobil uygulamasını kullanarak bir fotoğraf çektiğinizde, Prynt çekim anını videoya alıyor ve butona bastığınız anda da bunu buluta atıyor.  Prynt üzerinden basılan fotoğrafı uygulama açıkken  kameraya tuttuğunuzda fotoğraf üzerinde “play” butonu beliriyor ve ekranda görünen fotoğraf üzerinde ilgili video oynuyor. Çekilen videolar Cloud’da tutuluyor ve uygulamayı yükleyen ve basılı fotoğrafa sahip olan herkes uygulama üzerinden videoyu oynatabiliyor. 
 

 

2105'te Aramızda Olacak

Ürünün 4.x inç boyutunda telefonlar için geliştirildiğini, bununla birlikte Galaxy Note  ve iPhone 6 Plus gibi phablet(akıllı telefon ile tablet bilgisayarların birleşimi) modeller için ayrı versiyonları olacağını bildirdi.Önümüzdeki yıl bağış toplama sitesi  Kickstarter'da destek toplamaya başlayacak olan Prynt'in fiyatının 100$ olması bekleniyor.
 


 

 
Kaynak:
►PryntCases
►Kickstarter


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.