elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Maksimum Performans ve Yüksek Güvenilirlik |
Doha Metrosu Örneği

Metro sistemleri, özel havalandırma sistemlerine ihtiyaç duyar. Danfoss VLT Serisi Frekans Konvertörleri, HVAC uygulamalarına özel esnek ve modüler yapısı ile metro havalandırma sistemlerinin tüm gereksinimlerini karşılar. Detaylar yazının devamında...



A- A+
26.04.2018 tarihli yazı 5630 kez okunmuştur.

Doha Metrosu – Maksimum Performans ve Yüksek Güvenilirlik

50 ° C Güç düşümsüz çalışma

HVAC uygulamalarına özel esnek ve modüler yapısı ile metro havalandırma sistemlerinin aşağıdaki gereksinimlerini karşılar:

► Metro sistemlerinin ihtiyaç duyduğu yüksek güvenlik
► EMC gereksinimleri
► Harmonik oranlar
► Uzun kablo mesafeleri
► Küçük boyutlar
► Güç düşümsüz 50°C sıcaklığa kadar tam performans çalışma.

Doha Metrosu; farklı yerleşim bölgelerinden ulaşımı kolaylaştıracak olan demiryolu ağı, 37 istasyonluk ilk bölüme ek olarak 60’dan fazla istasyona sahip olacak şekilde tasarlandı.

Bu sebeple, metro hatlarının bir bölümü yer altından, bir bölümü de yer üstünden inşa edilmektedir. İnsan güvenliğinin ön plana çıktığı bu tarz projelerde, havalandırma sistemleri çok kritik önem taşımaktadır.


► İlginizi Çekebilir: VLT HVAC Frekans Konvertörü


Fonksiyonlar: VLT® HVAC Sürücü FC 102


Danfoss VLT serisi frekans konvertörleri, tünellerde ihtiyaç duyulan uzun kablo mesafeleri için özel olarak geliştirilmiş elektriksel filtrelere sahiptir. Frekans konvertörleri, blendajsız olarak 300 metre kablo mesafesinde dahi sorunsuzca kullanılabilir.

Ayrıca, frekans konvertörlerindeki üst düzey komponent kalitesi ve özel olarak geliştirilen kontrol algoritması sayesinde yüksek enerji tasarrufu sağlanır. Fanların dönüşünde meydana gelebilecek herhangi bir ters yöne dönüş için de ayrıca bir fan yönü algılama fonskiyonuna sahiptir.

Danfoss frekans konvertörleri, tünellerde meydana gelebilecek yangın risklerine karşı can güvenliğini tam olarak sağlayabilmek için, tünellerdeki dumanı tahliye edebilen özel yangın moduna sahiptir.

Danfoss Frekans konvertörleri, elektrik şebekelerinde meydana gelebilecek yüksek harmonik oranları engellemek için dahili harmonik filtrelere de sahiptir.

Kaynak:




 

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar