elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Kulaklıklar PLUB Sayesinde Artık Kablosuz Olacak

Günümüzde kablosuz iletişimin popülerliği giderek artmakta. Gerek internet erişiminde gerekse de kablosuz enerji iletiminde olduğu gibi. Şimdi de telefonlarımızda ve bilgisayarlarımızda kullandığımız kulaklıklar kablosuz olacak. Ayrıntıları yazımızda.



A- A+
23.04.2017 tarihli yazı 8557 kez okunmuştur.
Apple, iPhone 7'de 3.5mm kulaklık girişi çıkardığında cep telefonu endüstrisini salladı. Telefonlarında kulaklık kullananlar, en sevdikleri kulaklıklarını Apple'ın kablosuz sistemleri için atmak zorunda kaldılar ya da bir adaptör satın aldılar. Yeni çıkan bir cihazla birlikte telefonun markasına bakmaksızın artık tümüyle telefonla kablolu bir bağlantı kurmanıza ihtiyaç kalmadı.  

PLUB ile tanışın!

 
PLUB, tüm 3.5mm kablo kulaklıklarıyla uyumlu  bir Bluetooth alıcısıdır. Zarif tasarımıyla oldukça ilgi çekmesi bekleniyor. Tüm kullanıcıların yapması gereken yalnızca PLUB'a bağlanmaktır. Bluetooth  4.0 ile en yakın akıllı aygıta otomatik eşleme yapılmakta. Bu şekilde, kullanım oldukça basitleşmektedir.
 
PLUB'un benzersiz özellikleri, tamamlayıcı aksesuarlara entegre olmasını da  sağladı.  Şu anda, yüksek bir tempoyla  çalışan üretici şirket PLUB'un takılabilen boyun bandıyla birlikte başka tür aksesuarların erişimini de  oluşturmanın  çabası içerisinde.  Şirket ek aksesuarların geliştirildiğini belirtti. Kickstarter kampanyasında hedefleri olarak daha ayrıntılı olarak ilan edecekler.



 

 
Boyun bandı aksesuarlarının kullanımı basittir. Cihazı boyun bandına yerleştirin. Ardından kablo uzunluğunu ayarlayın. Kullanıcılar ihtiyaç duydukları kablo uzunluğunu  kısa sürede düzeltebilecekler. Boyun bandı, kulaklarınızdan cebinize sarkan kabloları da ortadan kaldırmış olacak.
 
PLUB'un basit görünmesi, kalitesizlikten yoksun olduğu anlamına gelmiyor. CSR ses sistemi on-chip kurulumu  ile gömülüdür. Bu, zayıf bir Bluetooth bağlantısı üzerinden bile yüksek kaliteli stereo ses sağlar. Şirket, kablolu bir bağlantı ile PLUB ile  kablosuz  bağlantı arasında farkı olmayacağını garanti ediyor.



 
► İlginizi Çekebilir: Kablosuz Enerji Aktarımı

 
PLUB, şuanda en küçük Bluetooth alıcılarından biridir. 12 mm genişliğinde ve 48 mm uzunluğundadır. Sadece boyut değil ağırlık olarak da hafiftir sadece 10 gramdır. Ceplerimizde bizi rahatsız edecek bir  ağırlık oluşturmayacak. Aynı zamanda yaklaşık 5 saat gibi  uzun bir kullanım süresine de sahip.
 
Üretici şirket sayfasında, bu yılın ağustos ayından itibaren PLUB'u gri, günbatımı kırmızısı veya sisli beyaz gibi farklı renklerde piyasada bulabileceğimizi belirtti.  27 dolar gibi bir farkla da PLUB ve yanında bir boyun bandına sahip olabileceğiz. 



 
PLUB cihazı 2016 CES İnovasyon  Ödülleri'nde Honoree Özel Onur ödülünü  aldı. 


 
Kaynak:

► Interesting Engineering
Ali Can ÇABUKER Ali Can ÇABUKER Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.