elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Komple IP65 korumalı Comfort Paneller ile İzleme ve Kontrol

Siemens, operatör kontrol ve izleme için her yönden IP65 korumalı cihazlarına SIMATIC HMI Comfort Pro Panelleri (PROtected) ekledi. Detaylar yazımızın devamında...



A- A+
15.09.2017 tarihli yazı 6416 kez okunmuştur.
 
Siemens, operatör kontrol ve izleme için her yönden IP65 korumalı cihazlarına SIMATIC HMI Comfort Pro Panelleri (PROtected) ekledi. 12, 15, 19 ve 22 inç ekran boyutuna sahip yeni paneller, panoya monte ünitelerle aynı özellik ve fonksiyonlara sahiptir; panosuz otomasyon, izleme ve kontrol için tasarlanmıştır. Yüksek performans ve işlevsellikle birlikte birçok entegre arabirim ve sertifikalara sahip dayanıklı cihazlar, özellikle üst düzey makina uygulamaları için uygundur. Yeni paneller, halihazırda mevcut olan Endüstriyel Flat Panel PRO (19 ve 22 inç) ve Panel PC PRO (15, 19 ve 22 inç) ile IP65 PRO ailesini tamamlamıştır.
 


► İlginizi Çekebilir:  Siemens SCADA Sistemleri
 
Komple IP65 koruma derecesine sahip yeni SIMATIC HMI Comfort PRO Panellerde 16 milyon renk ve 170 derecelik görüş açısı ile parlak, tamamen kısılabilir geniş ekranlar bulunmaktadır. Panellerin reflektif olmayan cam ön yüzeyi çizilmeye karşı dayanıklı, kimyasallara dirençli, eldivenlerle çalışmaya olanak tanıyan modern bir tasarıma sahiptir. Comfort PRO Paneller, otomatik yedekleme için entegre bir sistem kartıyla donatılmıştır ve Profienergy ile birlikte makinenin enerji yönetimi için kullanılabilir. Gelişmiş Kontrolör SIMATIC S7-1500 ile kusursuz etkileşim ve kablolama için konvansiyonel standart konnektörlerin kullanılması, operatör kontrol ve izleme çözümlerinin özellikle ekonomik olarak gerçekleştirilmesini sağlar. Mekanik tasarım, konvansiyonel kaide veya destek kolu sistemlerine esnek panosuz montaj için adaptörlere sahiptir. Farklı montaj ve yerleştirme seçenekleri, operatöre yüksek seviyede kolaylık sağlarken; izleme ve kontrol için de her zaman en iyi görünümü sunar.
 

SIMATIC HMI Comfort PRO Paneller, Genişletme Üniteleri ve RFID okuyucu
 
 

SMATIC HMI PRO Serisinin Temel Özellikleri


► 12”, 15”,19” ve 22” ekran boyutuyla SIMATIC HMI Comfort PRO Paneller 

► Panosuz otomasyon, izleme ve kontrol 

► Yüksek performans ve işlevselliğin yanı sıra birçok entegre arabirim ve sertifikalar 

 Kaide veya destek koluna basit ve esnek montaj 


 
SIMATIC HMI PRO serisi, özelleştirilmiş işlem geliştirmeleri için ilave eklenti bileşenleri sunar. Ana cihaz, genişletme üniteleri (Profinet veya kablo bağlantılı), montaj adaptörü, isteğe bağlı klavye ve klavye rafından oluşan standart sistem; uyarlanmış, esnek bir şekilde uyarlanabilir operatör kontrol ve izleme çözümleri sağlar. Cihazlar kolay kurulum, hızlı devreye alma ve verimli mühendislik ile ayırt edilir ve yıllarca düşük maliyetli, emniyetli ve güvenilir operasyon sunar. Siemens, SIMATIC HMI PRO serisinin yenilikçi sistem konsepti için iF Design Award 2017 ödülünü kazanmıştır.
 
Kaynak:

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar