elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Kablo Sanayicileri Derneği Yeni İsim ve Logosuyla Hizmet Vermeye Devam Edecek

Türkiye’nin önde gelen kablo sanayicilerini çatısı altında toplayan Kablo Sanayicileri Derneği, 14 Mart Çarşamba günü gerçekleşen Genel Kurul Toplantısı’nda alınan karar ile, Türk Kablo Sektörü’ne yeni ismi – KABLODER ve yeni logosuyla hizmet vermeye devam edecek.



A- A+
05.06.2018 tarihli yazı 6054 kez okunmuştur.
Türk Kablo Sektörü’nü temsil eden, sektörün gelişmesi, sorunların tespiti ve çözüme ulaştırılması, kalite bilincinin yaygınlaştırılması gibi konularda sektör yararına faaliyetlerde bulunmak amacıyla, Aralık 2000’de kurulan Kablo Sanayicileri Derneği (Kabloder), Başkanı Erkan Aydoğdu önderliğindeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bugün 20 üyesi bulunan Kabloder, 14 Mart 2018 günü Florya Develi Restaurant’da gerçekleşen Genel Kurul Toplantısı’nda alınan karar ile, Kabloder ismini alan dernek, Türk Kablo Sektörü’ne farklı isim ancak aynı bakış açısı ile hizmet vermeye devam edecek.

Gerçekleşen değişiklik hakkında konuşan Kabloder Başkanı Erkan Aydoğdu, “Dünya hızla gelişiyor; bu değişimden elbette kablo sektörü de, doğrudan etkileniyor. 20 yıl önce Derneğimiz kurulduğunda, sektörümüzün yapısı bugünden çok farklıydı. Hem bu değişim ihtiyacına cevap vermek hem de Derneğimizin eski adının yarattığı kafa karışıklığını ortadan kaldırmak amacıyla, yolumuza Derneğimizin varoluş amacını net bir şekilde açıklayan, Kablo Sanayicileri Derneği | Kabloder olarak devam ediyoruz.” dedi.

Türk Kablo Sektörü’nün başvuru ve buluşma noktası olan Kabloder, isim değişikliğini takiben web adresini de yenileyecek. Bundan böyle www.kabloder.org adresi üzerinden ulaşılabilecek olan Kabloder, yakında Kabloder ismiyle sosyal medya da aktif olarak yer alacak.


Kablo Sanayicileri Derneği Kurumsal Tanıtım Videosu




 

Kablo Sanayicileri Derneği Hakkında


Kuruluşunu Aralık 2000 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Kablo Sanayicileri Derneği; kablo ve izoleli iletken üreticilerini çatısı altında toplayarak sektörü temsil etmek, sektörün gelişmesi, sorunlarının tespiti ve çözüme ulaştırılması, kalite bilincinin yaygınlaştırılması gibi konularda sektör yararına faaliyette bulunmaktadır.
 

Misyonu


Kablo ve İletken Sektöründe kaliteli, güvenilir ürünler için mücadele ederek, üyelerin beklentilerini aşan hizmet sunmak. Etkinliğimiz ve örgütsel verimliliğimizle; paydaşlarımıza, topluma ve çevreye kattığımız değeri sürekli ve belirgin bir biçimde arttırmak.
 

Vizyonu


Değişen Dünya’da ihracat kapasitesi ile Türkiye’nin Kablo üssü olmasını sağlamak.
 

Ana İş Hedefleri


Kablo kalitesine bağlı üretim konusunda firmaların bilinçlendirilmesi, kalite konusunda denetimlerin artması, kablo malzemesi kullanıcılarına kalitesiz kablo kullanım sonuçlarının anlatılması; resmi kurumlar ve toplumda genel bilinç ve duyarlılığı yükseltmeyi hedefleyen aktiviteleri destekleyerek, sektörün ve ülke yararının yanı sıra tüketicilerin can ve mal güvenliği haklarının korunmasına katkıda bulunmaktır.

/kabloder                                     /Kabloder