elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

El Yazınızı Taklit Edebilen Yeni Robot |
Bond

Çoğu zaman arkadaşlarınız veya yakınlarınız için özel anlamlar taşıyan mektup veya kartpostallara duygu yüklü yazılar yazıp göndermek istemişsinizdir. Ama bunu yapmak bazen size zahmetli gelebilir. Yeni geliştirilen Bond adlı robot tam da bu noktada devreye giriyor. Arkadaşlarınıza not gönderebilmeniz için el yazınızla aynı şekilde yazabiliyor. Bu servisi sağlayan sistemde başka el yazı stilleri de mevcut. Üstelik içlerinde Nikola Tesla'nın da el yazısı var. Ayrıntılar haberimizde



A- A+
19.02.2015 tarihli yazı 7601 kez okunmuştur.
Hepimiz e-mail kullanımının pratik ve oldukça kolay olduğunu biliriz, sadece mesajı yazar ve bir tıklamayla alıcıya göndeririz. Ancak el yazısıyla yazılmış bir mektup veya not içeren bir paket almanın hala bizim için bir anlamı vardır ve bizi çok mutlu eder. Aslında bu Bond adlı yeni robotun ortaya çıkmasındaki en büyük etken. Bu robot sizin el yazınızla yazılmış bir notu tasarlayabiliyor. Bu not sonrasında kullanıcının seçtiği alıcıya gönderiliyor.
 


Elbette kendiniz bir not yazıp daha sonra onu göndermek istediğiniz kişiye yollayabilirsiniz, ancak Bond çevrimiçi bir servis hizmeti olarak bu notu oluşturmak için şık kalemler, geniş bir kırtasiye ve farklı mürekkepler kullanıyor. Bond ayrıca gönderilecek notun hatasız olması gibi konularda tutarlı davranıp emin olmadan notu göndermiyor. Sistem oldukça basit çalışıyor ve siz okuyucularımız için aşağıda açıklanıyor.
 


İlk önce işe el yazınızın bir örneğini göndererek başlıyorsunuz. Bond'u çalıştıran yazılım sizin tarafınızdan oluşturulan metindeki her harfin nasıl oluştuğunu analiz ediyor ve sizin el yazınızla birebir notları yazıyor. Bu işlem tamamlandıktan sonra yapmanız gereken Bond internet sitesinden bir kart ile birlikte göndermek istediğiniz notu belirlemeniz. Alıcının ismi ve adresi ile birlikte yazdığınız notu metin şeklinde sunabilirsiniz. Bond robotlarından biri görevi üstleniyor ve sizin el yazınızla notun hepsini yazıp daha sonra göndermek istediğiniz kişiye postalıyor.
 
 
İlginizi Çekebilir : Kuka Robot Kolunun Timo Boll ile Tenis Maçı
 

Hatta kullanıcı kendi el yazısı dışında bir el yazısı sitili de tercih edebilir. Sistemde mevcut el yazısı stilleri var ve aynı zamanda Nikola Tesla'nın el yazısı da bulunmakta. Bond'un el yazılarını öğrenmesi için kullanıcıların 199 Dolarlık bir ücret vermesi gerekiyor ve her bir kart için maliyet ise 2.99 Dolar.   


Kaynak:

►wonderfulengineering
 
Önder Eğer Önder Eğer Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.