elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

El Tipi Endüstriyel Etiket Yazıcısı |
THERMOFOX

Servis ve bakım sırasında yapılan markalamalar genellikle spontane ve önceden planlanmaksızın gerçekleşir. Bu gibi durumlarda markalama için esnek çözümler sunan taşınabilir bir ürüne ihtiyaç vardır. THERMOFOX’un kullanıcıya sağladığı tam olarak budur. Detaylar Phoenix Contact'ın katkılarıyla içeriğin devamında...



A- A+
14.11.2016 tarihli yazı 17283 kez okunmuştur.

İşiniz sizi nereye sürüklerse sürüklesin, hafif ve sağlam THERMOFOX yazıcımız ile her yerde kolayca etiketleme yapabilirsiniz. Phoenix Contact'ın THERMOFOX el tipi yazıcısı; kolay kullanımı, Türkçe menüsü, bilgisayar ve Android cihazlara bağlantı olanakları ve benzerlerine göre ortalama %25 daha uzun malzeme kartuşları ile ön plana çıkıyor.



 

Ufak boyutlarına rağmen pek çok kullanışlı işlevi bünyesinde barındıran akıllı "el tipi yazıcı"
 
 
Hafif, sağlam ve becerikli THERMOFOX el tipi yazıcı, tamamen portatif oluşu ile sahada kullanıma uygundur. Klemens etiketleri, daralan makaronlar, kılıf ile takılan etiketler, kendinden lamineli yapışkanlı kablo etiketleri ve cihaz etiketleme için çeşitli renk ve özelliklerde yapışkanlı etiketler içeren kartuşlar kolayca değiştirilebilir.
 
Kolay veri girişi
Sık kullanılan karakterler ve sembollerin bulunduğu klavye ve diğer pek çok karakteri ve 300’den fazla sembolü içeren Türkçe menüleri sayesinde cihazın kullanımı kolaydır. Ayrıca, yazıcı, 20 dosya saklama kapasitesine sahiptir ve 8 farklı tipte barkod oluşturabilir.


Zengin etiket çeşitliliği

THERMOFOX, genişlikleri 24 mm’ye varan çok çeşitli yapışkanlı ve yapışkansız malzemeler üzerine baskı yapabilmektedir. Daralan makaronlar ve şerit klemens etiketleri üzerine de basabilir.


 
İlginizi Çekebilir: Etiketleme Nedir? Nasıl Yapılır? 

 
Kampanyadan Faydalanın,
Nerede İstiyorsanız Orada Yazdırın

 

Thermofox taşınabilir termal transfer yazıcısı; endüstriyel etiket çeşitleri ve daralan makaronlar üzerine yazabilme özelliği ile klemens, kablo ve pano etiketlemesinin sahada da kolayca yapılabilmesini sağlar.




 
Fiyatlar, KDV hariç net fiyatlardır.
Kampanya 11.11.2016 tarihinden başlayarak 21.12.2016 tarihine kadar geçerlidir.

 

THERMOFOX aşağıdaki uygulamalarda kullanılabilir:


Klemens etiketleme
► Daralan makaron ile kablo etiketleme
► Kendinden lamineli yapışkanlı kablo etiketleri ile kablo etiketleme
► Çeşitli renklerde yapışkanlı etiketler ile kablo ve ekipman etiketleme

20 adede kadar dosya saklama kapasitesi bulunan THERMOFOX ile barkodlar oluşturabilir, semboller yazdırabilir ve sıralı etiketler yaratabilirsiniz.
 
Her zaman sizinle

Yazıcı yanınızdayken elleriniz boşta kalsın: Cihaz; taşıma çantası, omuz askılı taşıma çantası ya da bel klipsi kullanılarak kolayca taşınabilir.



THERMOFOX yazıcı ile yazdırılabilen etiket listesi için tıklayın...

Cihaz Markalama İçin Kendinden Yapışkanlı Etiketler

MM - EML & MM - EMLF

MM - EMLC - Cihaz Etiketi

MM - EMLC - Kablo Etiketi

MM - EMLC - Bayrak Etiketi


Farklı besleme seçenekleri

THERMOFOX; 6 adet AA kalem pil ya da şarj edilebilir bataryasıyla şebekeye bağlı olmaksızın saatlerce çalışabilir. Şebeke mevcut ise, dünya çapında kullanım için değiştirilebilir dört farklı fişle birlikte gelen adaptörü kullanılarak şebekeden de beslenebilir.
 
Tüm yazıcılar için tek bir yazılım
CLIP PROJECT markalama yazılımı tüm Phoenix Contact yazıcıları ile uyumlu Türkçe bir yazılımdır. İstenirse baskı verileri CLIP PROJECT’te hazırlanıp USB bağlantısı üzerinden THERMOFOX yazıcıya gönderilebilir. Bu sayede zaman alan elle veri girme işlemine gerek kalmaz.
 


THERMOFOX aksesuar ürün listesi için tıklayın...


Klemens Markalama İçin Etiketler

MM - TML

MM - TMT


Zamanınız değerlidir

THERMOFOX markalama malzemeleri, uygun ribbonla birlikte aynı kartuş içerisinde gelir. Uzunluğu 8 metreyi bulan kartuşlar, alet kullanmadan birkaç saniyede kolayca değiştirilebilir. Kartuş tanıma özelliği sayesinde malzemeye ilişkin ayarlar da kendiliğinden yapılır.
 


Sahada tasarım rahatlığı

Android telefon ve tabletlerde “Phoenix Contact Marking System” uygulamasını kullanarak etiket tasarlamak ve USB bağlantısı üzerinden cihaza göndermek mümkündür.




Kablo Markalama İçin Etiketler

MM - EMT

MM - WML

MM - WMS




 

Ürün Videosu

 


 

Phoenix Contact'ın diğer etiketleme cihazlarına ilişkin bilgi için tıklayın...


Teknik Veriler
 

 
Kaynak:


Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar