elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Desigo Control Point Bina İzleme ve İşletimi Kolaylaştırıldı

Siemens Bina Teknolojileri Bölümü, kapsamlı Desigo portföyünü ISH 2017 fuarında piyasaya tanıtılan kullanıcı dostu Desigo Control Point ile genişletiyor. Detaylar içeriğin devamında...



A- A+
22.03.2017 tarihli yazı 5796 kez okunmuştur.

Oda otomasyonundan birincil sisteme grafiksel işletim


Siemens Bina Teknolojileri Bölümü, kapsamlı Desigo portföyünü ISH 2017 fuarında piyasaya tanıtılan kullanıcı dostu Desigo Control Point ile genişletiyor. Desigo Con-trol Point, bina operatörleri ve kullanıcıları için genişletilmiş işlem seçenekleri sunan çeşitli yeni web sunucuları ve dokunmatik panelleri içerir.

Desigo Control Point, bina sistemlerini, kullanımı kolay bir grafik kullanıcı arayüzünden herhangi bir cihazda çalıştırmayı mümkün kılar. Oda operasyonu ve kullanıcı arayüzü birincil sistemin çalışması ve izlenmesine kadar her şey için uygundur. Uygulama alanına ve müşteri gereksinimlerine bağlı olarak, onları kontrol altına alınacak disiplinlere bağlamak için farklı teknolojiler kullanılabilir. TCP / IP dokunmatik paneller, birden çok panelin, örneğin konferans salonlarında veya açık ofislerde merkezi bir web arayüzü tarafından sunulan aynı verilere eriştiği projeler için uygundur. Buna karşılık, BACnet / IP dokunmatik paneller BACnet ağında bağımsız olarak kurulabilir. BACnet / IP dokunmatik panelinde, üçüncü parti aygıtlarda standart bir web tarayıcısı kullanarak uzaktan kontrol için bir web arabirimi bulunur.
 
► İlginizi Çekebilir:  Desigo DXR2 | Siemens Bina Teknolojileri

Entegre grafik editörü, kapsamlı sembol ve taslak kütüphanesi


Desigo Control Point ayrıca, enerji tüketimini görselleştirmek, izlemek ve optimize etmek için araçlar sunmaktadır. Örneğin, izlenen sistemlerin enerji ayakizini yönetmek ve analiz etmek ya da tüketim trendlerini kullanıcılara göstermek için enerji tabloları oluşturmak mümkündür.

En önemli veriler sürekli veri tabanına kaydedilerek, geçmiş veriler ve sağlanan trendler temel alınarak optimizasyon önlemlerinin uygulanmasına izin verilmektedir. Toplanan veriler daha ileri analiz için de dışa aktarılabilir.


 

Enerji tüketimini analiz etmek ve optimize etmek için gösterge tablosu 


Diğer Desigo Control Point özellikleri şunlardır: e-posta ve SMS yoluyla alarm iletme, zaman programlarını oluşturma ve basitleştirilmiş raporlama. Son olarak, Desigo Control Point, entegre bir grafik düzenleyiciye şablonlar ve simgeleri içeren kapsamlı bir kütüphaneye sahiptir. Çözüm, 2D ve 2D + simgelerini ve grafiklerini statik olarak veya animasyonlar halinde görüntüleyebilir. Desigo Control Point, araçsız devreye alma işlemini destekler.




Kaynak:



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar