elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Danfoss, Soğutma ve Motor Kontrol Sistemleri Eğitimleri Düzenledi

Danfoss, Ağustos ayını sektöre yönelik eğitimlerle yoğun ve verimli geçiriyor. Soğutma sistemleri alanında eğitim düzenleyen Danfoss, motor kontrol sistemleri alanında da iki eğitimle sektöre bilgi ve deneyimlerini aktardı. Detaylar haberimizin devamında...



A- A+
24.08.2016 tarihli yazı 7891 kez okunmuştur.

Danfoss’tan Ankara’da Soğutma Sistemleri Eğitimi


Danfoss, Diktaş Üretim Tesisleri Termostatik ve Elektronik Genleşme Valfinin temel çalışma prensipleri ve valf çeşitlerine yönelik eğitim düzenledi. Eğitimde montaj ve çalıştırmada dikkat edilecek noktalar ile çalışma esnasında çıkacak temel problemlere karşılık alınacak aksiyon ve tedbirler örneklerle anlatıldı. Genleşme valflerinden sonra Danfoss Selenoid valfleri ele alındı. Ürünlerdeki yeni özellikler ile birlikte kurulum ipuçları verildi.



Adana eğitiminin son bölümünde ERC21x serisi evaporatör kontrol temel özellikleri tanıtıldı. Katılımcıların uygulama esnasında karşılaştığı zorluklar ve bunlara karşı çözüm önerileri sunuldu. Son olarak ise örnek cihaz üzerinde birebir uygulama yapılarak pratik eğitim verildi.
 


Danfoss, Motor Kontrol Sistemlerini anlattı

Danfoss, Adana SASA Polyester Fabrikası ve Adana Çimento teknik ekibinin katılımıyla Danfoss FC 102 ve FC 302’nin uygulama alanları konusunda eğitimler düzenledi. Eğitimlerde katılımcılara hız kontrol cihaz yapısı, özellikleri ve kullanım alanları ile birlikte uygulamaya göre seçim hakkında bilgi verildi. Danfoss yetkilileri eğitimlerde parametre ayarlarının kritik noktalara değindi.



Danfoss, ısıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri eğitimlerine çeşitli illerde devam edecek.



Danfoss Hakkında:

Danfoss, yarının dünyasında daha az kaynak ile daha fazlasını yapmaya olanak sağlayan teknolojiler geliştirmektedir. Altyapı, gıda arzı, enerji verimliliği ve çevre dostu çözümlere karşı giderek artan taleplere cevap vermekteyiz. Ürün ve hizmetlerimiz soğutma, iklimlendirme, ısıtma, motor kontrolü, ve hareketli makinelerde kullanılmaktadır. Aynı zamanda yenilenebilir enerji ve buna ilave olarak şehir ve kentsel toplumlarda bölgesel ısıtma alanlarında faaliyet göstermekteyiz. 1933 yılına dayanan yenilikçi teknolojisi, 100’ün üzerinde ülkede 24.000 çalışanı ve müşterileri ile Danfoss günümüzde sektörünün önde gelen kuruluşlarından biridir. Şirket hisselerinin çoğunluğu hala kurucu ailenin elindedir.




Kaynak: