elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Cumartesi Seminerleri |
Röle Teknolojisinin Temelleri ve Yeni RIFLINE Complete Röle Serisi

ElektrikPort'un, sektöre heyecan verici yeni projesi Cumartesi Seminerleri'nin ikinci konuğu Phoenix Contact firmasından, Endüstriyel Elektronik Ürün Grubu Yöneticisi Sn. Kerem KÖKEL, 14 Haziran 2014 - Saat 11.00'de canlı yayında takipçilerimiz ile tv.elektrikport.com adresinde buluşacak. Detaylar Haberimizde...



A- A+
03.06.2014 tarihli yazı 10707 kez okunmuştur.

[GÜNCELLEME] 14 Haziran 2014 Tarihli Elektrik Port Cumartesi Seminerleri 'nin ikinci konuğu Phoenix Contact Endüstriyel Ürün Grubu Yöneticisi Sn. Kerem KOKEL 'in "Röle Teknolojisinin Temelleri konu başlıklı sunumunu izleyebilirsiniz.
 

Canlı Yayın: tv.elektrikport.com



"Sektörel Eğitim Projesi:
Cumartesi Seminerleri"

Türkiye'nin En Büyük Mühendislik Portalı ElektrikPort, sektöre heyecan verici yeni bir projeye imza atmıştı ve atmaya da devam ediyor. 

"Elektrik Port Cumartesi Seminerleri" ile konusunda uzmanlığı kanıtlanmış olan, sektöre yön veren firmaların yönetici ve mühendislerini ofisimizce misafir ederek, canlı yayın aracılığı ile siz değerli ziyaretçilerimizin hizmetine sunuyoruz. Kayıt gerektirmeden, ücretsiz olarak 14 Haziran 2014 - Cumartesi | Saat: 11.00'de  tv.elektrikport.com 'a davetlisiniz.

Cumartesi Seminerleri'nde 2. canlı yayın konuğumuz, Phoenix Contact firmasından, "Röle Teknolojisinin Temelleri ve Yeni RIFLINE Complete Röle Serisi" üzerine bir çok seminer ve eğitim programlarına katılan ve konusunda uzman olan, Endüstriyel Elektronik Ürün Grubu Yöneticisi  Sn. Kerem KÖKEL olacak ve Elektrik Port takipçileri ile canlı yayında buluşacaktır.



 Röle Teknolojisinin Temelleri ve
   
Yeni RIFLINE Complete Röle Serisi
 



Canlı Yayın: tv.elektrikport.com

 

14 Haziran 2014 Cumartesi | Saat: 11.00 - 12.00

#rifline Hastag'ini kullanarak twitter üzerinden sorularınızı canlı yayın öncesinde ve sırasında  Phoenix Contact Endüstriyel Elektronik Ürün Grubu Yöneticisi  Sn. Kerem KÖKEL'e iletebilirsiniz.

Cumali ÖZEL Cumali ÖZEL Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.