elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Civil Career '15 |
28-29 Kasım

Boğaziçi Üniversitesi'nin en köklü öğrenci kulüplerinden biri olan Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü (BÜYAP) 28-29 Kasım 2015 tarihlerinde düzenleyeceği Civil Career '15 ile inşaat sektörünün önde gelen isimlerini Türkiye çapındaki inşaat mühendisi ve mimar adaylarıyla yedinci kez seminer çatısı altında buluşturuyor. Üniversite öğrencilerinin organize ettiği, her yıl büyük bir heyecanla beklenen Civil Career etkinliği ile ilgili detaylar haberimizde.



A- A+
18.11.2015 tarihli yazı 10387 kez okunmuştur.
28-29 Kasım 2015 tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Kampüsü Garanti Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan Civil Career'15 etkinliğinde inşaat, mimarlık ve gayrimenkul sektörlerinin farklı alanlarında uzmanlaşmış konuşmacıların, kariyer planlaması konusunda katılımcılara yol göstererek tecrübelerini paylaşmaları amaçlanıyor. Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü (BÜYAP) öğrencilerinin düzenlediği, her sene olduğu gibi bu sene de çok önemli isimlerin katılacağı etkinlikte sektördeki iş imkanları, yenilikler ve giderek önemi artan konular da ele alınacak. 
 

 
Konaklamasız, 1 gece konaklamalı ve 2 gece konaklamalı olmak üzere üç seçeneği olan etkinlik ücretine Cumartesi ve Pazar günü verilecek olan öğle yemeği ve Pazar sabah kahvaltısı da dahildir. BÜYAP Yönetim Kurulu Başkanı Eray Ölmez'in açılış konuşmasıyla başlayacak Civil Career 2015'te ayrıca Rönesans Holding Proje Yönetimi Direktörü Sayın Dr. Onur B. Tokdemir ve İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sayın Doç. Dr. Hatice Sozer'in düzenleyeceği, toplamda 2250 TL ödül verilecek Vaka Analizi yarışmasına siz de katılabilirsiniz. Yarışma 28 Kasım günü saat 16:30'da başlayacak ve katılım sınırlı olacaktır. Öğrencilerin sürdürülebilirlik üzerine fikirlerini geliştirmesini sağlayacak bu keyifli yarışmanın ardından kariyer ve gelecek planları üzerine sohbet gerçekleştirilecek. 
 
 

6-7 Aralık 2014 tarihlerinde Mühendislik ve Mimarlık Öğrencilerinin Yoğun Katılımıyla  Gerçekleştirilen  Civil Career '14 


Mühendislik ve mimarlık öğrencileri için inşaat sektöründeki gelişmelerin, fırsatların ve teknolojilerin anlatılacağı bu etkinliğe bütün öğrenciler davetli ve program sonunda katılımcılara Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı tarafından imzalı sertifika verilecektir. Öğrencileri muhteşem bir etkinlik bekliyor.



Etkinlik için detaylı bilgiye buradan ulaşabiilirsiniz.
 

Etkinlik Konuşmacıları

► Prof. Dr. Uğur Ersoy - Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi
 Ozan Balaban - Emaar Türkiye CEO'su
► Selami Gürel - Metal Yapı Eng. & Const. CEO'su
 Aysan Sinanlıoğlu - Doğuş Holding Risk Yönetimi Başkan Yardımcısı
 Doğan Hasol - Yapı Endüstri Merkezi Kurucusu
► Doğan Tekeli - Sami Sisa Mimarlık Ortaklığı Kurucusu
 Mete Güney - MasterCard Güneydoğu Avrupa Genel Müdürü
 Emre Hatem - Garanti Bankası Proje Finansmanı Müdürü
 Mahir Demir - Doğuş İnşaat Risk Müdürü
 Prof. Dr. Semih Tezcan - Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Eski Rektörü
 Prof. Dr. Yıldız Sey - Sey Akustik Danışmanlık ve Mimarlık Kurucusu
 Prof. Dr. Güney Özcebe - TED Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı
 Gürbüz Alp Kireç - Tekfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili

Ve daha fazlası...


Kaynak:

►buyap.boun.edu.tr
Önder Eğer Önder Eğer Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.