elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Apple Watch Almak İçin 110 Neden

Artık günümüzde telefonlar önemli bir hal almaya başladı. Hemen hemen her işi kullanıcılar telefon kullanarak kısa ve hızlı bir şekilde yapabilir hale geldi. Fakat telefonlar bu kadar gelişirken özellikle saat konusunda kol saatleri geride kalmış oldu. Çünkü çoğu kullanıcı saati telefona bakarak öğrenir hale geldi. Bu yazımızda Apple Watch almak için 110 nedenden bahsedilecektir.



A- A+
20.02.2015 tarihli yazı 9806 kez okunmuştur.
Günümüzde akıllı telefonlar kadar akıllı saatlerde artık bugünün teknolojisindeki yerini almaya başladı. Bir çok kullanıcı Nisan ayında çıkacak olan Apple Watch için heyecanlanmaya başlamış bulunmakta. Fakat bu saatte kullanılan teknolojinin benzeri gadgetler bir çok Apple teknolojisinde var ve çok sık duyulan sorular arasında "Ben zaten bir Apple ürünü sahibiyim ve Apple ürettiği ürünleri yaparken her teknolojiyi kullanır neden başka bir tane daha ürünüm olsun?" sorusu bulunmaktadır. Bu sorunun cevabı biz kullanıcılara büyük bir farklılık gösteren yollarla iPhone ve Apple Watch üstünden sunulmuştur. Daha önce bu konu cep saati ve kol saati arasındaki farka benzetilmiştir. Kol saati sadece küçük bir kitleye, Apple ise daha popüler ve teknolojik ürünleri piyasaya sürdüğü için daha pratik ve eğlenceli olacağı ve daha geniş bir kitleye hitap edileceği söylenenler arasında yer almaktadır. 
 



Görsel 1: Apple Watch 
 

 
►İlginizi Çekebilir: Dünden Bugüne Apple

 
Apple Watch ürününün nasıl daha pratik olacağını göstermek için güncel veriler bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi günde en az 110 defa saati öğrenmek için elimizi cebimize attığımız telefonu çıkartıp saate bakıp saat hakkında bilgi edinmemizdir. Aslında bir önceki cümlede belirtilen durum Apple Watch almak için kullanıcılara gerekli 110 nedenin hepsini kapsamaktadır. 

Apple Watch ürününde Android ekran kilidi uygulamasına çok benzer uygulama kullanıldığı söylenmektedir. 150.000 kullanıcıların istatistikleri kontrol edilerek bu tahmin verilmektedir. Bu araştırma Ekim 2013 yılında yapılmıştır. Android ile iPhone kullanıcılarının istatistikleri tabi ki de farklılık gösterir. Fakat Android kullanıcılarınında sayısal istatistiklerinin iPhone'un istatistikleri kadar yükseğe ulaştığı görülmüştür.

 



Görsel 2: Apple Watch Akıllı Saatler


 
►İlginizi Çekebilir : Apple iPhone 6 Plus mı? Yoksa Samsung Galaxy Note 4 mü?

 
Genel olarak kullanıcılar her altı saniyede bir telefonlarını kullanarak saat öğrenirken kol saatine bakıp saati öğrenenlerin dokuz saatte tek kontrol yaptığı görülmektedir. Bu sayılar sadece birer örnek niteliğindedir. Fakat Apple Watch saatinin ne kadar eğlenceli ve zevkli olacağından yazımızın giriş kısmında bahsetmiştik. Apple Watch üreticileri nisan ayından itibaren telefonların yerine artık kol saatinden saatin kontrol edileceğini ümit etmektedir. Eğer ümit edildiği gibi olursa akıllı saatlerin de daha verimli bir şekilde kullanılacağı düşünülmektedir. 
 



Görsel 3: Apple Watch Önizleme


 
►İlginizi Çekebilir : Apple Araçlar İçin CarPlay Sistemini Tanıttı

 
Son olarak Apple Watch nisan ayı ile birlikte hayatımıza büyük bir yenilik getirecektir. Fakat bu yeniliklerle beraber bir gruplaşma olacağı düşünülmektedir. Telefondan saate bakıp öğrenmek mi yoksa kol saatini kullanarak mı saati öğrenmek daha verimli olacaktır soruları gruplaşma yaratacaktır. Kullanıcıların ise hangi soruya cevap vereceğini zaman gösterecektir.



Kaynak :


►Thenextweb

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.