elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

AMPERA, 2013 Yeni Nesil Dış Aydınlatma Armatürler Yarışması'nın Şampiyonu Oldu

Yol aydınlatma çözümleri için verimli bir yatırım imkanı sunan led yol aydınlatma armatürü AMPERA; mimari ve aydınlatma tasarımı şirketleri, kamu hizmeti kuruluşları, belediyelerin temsilcileri ve dış aydınlatma uzmanlarından oluşan jüri tarafından toplam 102 ürün arasından seçildi. Ampera Maxi; anayol aydınlatması kategorisinde, Ampera Midi ise; bağlantı yolları kategorisinde ödül almaya hak kazandı.



A- A+
20.06.2014 tarihli yazı 10089 kez okunmuştur.
Yol aydınlatma çözümleri için verimli bir yatırım imkanı sunan led yol aydınlatma armatürü AMPERA; Next Generation Luminaires 2013'te mimari ve aydınlatma tasarımı şirketleri, kamu hizmeti kuruluşları, belediyelerin temsilcileri ve dış aydınlatma uzmanlarından oluşan jüri tarafından toplam 102 ürün arasından seçildi. AMPERA Maxi; anayol aydınlatması kategorisinde, AMPERA Midi ise; bağlantı yolları kategorisinde ödül almaya hak kazandı.
 



►  LED Yol Aydınlatması İçin En Doğru Tercih Ampera
 

Sponsorluğunu Amerika Enerji Bakanlığı, Aydınlatma Mühendisliği Topluluğu ve Uluslararası Aydınlatma Tasarımcıları Vakfı’nın yaptığı bu yarışma; teknik yenilikleri desteklemeyi, enerji tasarruflu Led armatürlerin tasarımında mükemmelliği yakalamayı ve teşvik etmeyi amaçlıyor.
 
Dış aydınlatma armatürleri; jürinin sadece enerji verimliliğini değil, uygunluğu ve kaliteyi de dikkate almasını sağlaması, performansı ve tasarımı değerlendirmesi için, yollar ve park yerleri boyunca uygun yüksekliklerdeki direklere monte edildi. Tanıtmaya değer olan Led aydınlatma ürünlerinin seçilmesini hedefleyen jüri; Ampera'nın sunduğu mükemmel ışık dağılımı ve rengini, kamaşma kontrolünü, kolay kurulumu ve ürün-fiyat dengesini özellikle beğendi. Konu ile ilgili DOE Led  Aydınlatma Programı Yöneticisi Jim Brodrick, “Bu sadece estetiği değerlendiren tasarım yarışması değil; kazananların, tasarımların iyi performans göstermesi de gerekiyor” dedi.
 



►  Schreder'in LED yol aydınlatma armatürü Ampera, mini, midi ve maxi boyları ile yol sınıfı için gerekli aydınlatma şartlarını kaliteli ve tasarruflu yapısıyla sağlamaktadır
 
Üç farklı gövde ölçüsü mevcut olan AMPERA; yaya alanları, yaya yolları, bisiklet yolları, kırsal kesim yolları, şehir içi yollar ve otobanlar dahil, şuanda konvansiyonel ışık kaynaklarıyla aydınlatılan tüm yol uygulamaları için eksiksiz bir alternatif sunuyor. AMPERA’ya; geniş  teknik özellikleri sayesinde, aydınlatma kontrolü, hareket ve hız algılama sistemleri gibi ek özellikler de eklenebilir. Düşük yatırım ve bakım maliyeti, yüksek enerji tasarrufu sayesinde AMPERA, konvansiyonel aydınlatma çözümlerini LED teknolojisine dönüştürmek için harika bir seçenek.
 

 

Yeni Nesil Dış Aydınlatma Armatürler Yarışması'nın Şampiyonları

 

Schréder Grubu Hakkında

Dünya geneline yayılmış 40'tan fazla şirketi bünyesinde barındıran Schréder, müşterilerine; aydınlatma, akıllı kontrol sistemleri, şehir mobilyaları, finansman, güvenlik ve daha pek çok alanda tasarımdan, satış sonrası hizmetlerine kadar eksiksiz çözümler sunuyor. Schréder’in “Park ve Bahçeler”, “Yol+Şehir”, “Tünel”, “Aydınlatma”, “Spor”, “Ulaşım”, “Endüstri” ve “Kampüs” olmak üzere sekiz segmentteki güçlü varlığı, son kullanıcıların, yaşam kalitelerini sağlık ve güvenlik bakımından en sürdürülebilir biçimde arttıran kapsamlı çözümler sunabilmesi anlamında katma değer yaratabilmesini sağlıyor.

1993 yılından itibaren Türkiye’de, aydınlatma tasarımı ve çözümleri alanında adını gerçekleştirdiği Karadeniz Sahilyolu Tünelleri, Arkun Tüneli, İzmir-Aydın ve muhtelif otoyolların aydınlatma tasarımı ve uygulamaları ve İstanbul İstinye Park Alışveriş Merkezi’nin tüm dış aydınlatması projeleriyle duyuran Schreder, Belçika’da kurulduğu 1927 tarihinden itibaren dünyanın dört bir tarafında proje ve uygulama anlamında gerçekleştirdiği aydınlatma çözümleri ile tanınıyor. Güvenli, sürdürülebilir ve yönetilebilir aydınlatma tasarımı ve mühendisliği anlayışını tüm çalışmalarında temel dayanak noktası olarak belirleyen Schreder Mekke’de Kabe’yi, Roma’da Colesseum’u, Paris’te Champs Elysees’teki Zafer Takı'nı  aydınlatmak için tasarladığı ve uyguladığı projeleri yanında dünyada yüzlerce kentin, otoyolun ve tünelin aydınlatmasını gerçekleştiren marka olarak biliniyor.

 
Detaylı Bilgi: www.schreder.com 



 
 
 
Kaynak:
Ahmet Gökhan Seyrek Ahmet Gökhan Seyrek Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır