elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Akıllı Masa |
TABATA

Bir masa hayal edin çayınızı kahvenizi içerken haberleri ekonomiyi takip edebileceğiniz gibi gerek bireysel gerekse çoklu oyuncu modlarıyla oyunlar oynayabilir hoş keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Teknolojinin gelişmesiyle tümleşik yapılara daha çok ihtiyaç duyabiliyoruz. Tabata sunduğu birçok hizmet ile günlük hayatımızın bir parçası olmaya hazır.



A- A+
08.12.2015 tarihli yazı 9597 kez okunmuştur.
Tabata, gerek iş hayatınızın kontrolü gerek sosyal medya takibi gerekse oyun oynayabileceğiniz aynı zamanda bunlarla beraber yemeğinizi, çayınızı, kahvenizi ikram edebileceğiniz bir masa. Tamamıyla özgün bir masa olan Tabata, gerek tasarımı gerekse teknolojisiyle günlük yaşamda sık kullanabileceğimiz bir ürün haline gelmektedir. Tabata’yı bu kadar önemli kılan özellikleri, taşıdığı teknolojileri ve sahip olduğu tasarımlarla ön plana çıkmaktadır. Sunduğu hizmetler bakımından sürekli el altında olabilmesi çok cazip hale getiriyor. Evimizin oturma odasında kullanabileceğimiz Tabata ile kahvelerimizi içerken aynı zamanda sosyal medyayı, iş dünyasını takip edebileceğimiz gibi arkadaşlarımızla oyun oynamamıza da imkan sunabiliyor.

Tabata'nın her imkan ve koşulda kullanılabiliyor olması da onu ayrıcalıklı yapan bir diğer özelliği olarak karşımıza çıkıyor. Kullanılan ortam içerisinde güneş ışığı ya da yapay aydınlatmalar ile etkili performans verebilmesi, ekran kalitesinin yüksekliği gibi su ve darbelere dayanıklılığının olması çok önemli yapılarıdır.

Kullanım amacına göre gerek ev ortamı gerekse iş hayatına adapte olabilmesi yapısında bulundurduğu bağlantı fonksiyonları ile sağlanıyor. Wi-Fi, Bluetooth, Widi, USB Jack gibi bağlantı fonksiyonlarına sahiptir.

 



►İlginizi Çekebilir: Teknolojinin İnsanla İmtihanı


İşletim sistemi: Windows 8 ve Android
Ekran modelleri: 3M 46” HD dokunmatik veya 42” yüksek hassasiyetli HD ekran.
Ekran özellikleri:
Suya ve toza dayanıklı, Kimyasallarla güçlendirilmiş üst yüzey,
Ultra yumuşak ve hassasiyet,
Güneş ışığı ve yapay aydınlatmalara optimize edilmiş,
12’ms saniyeden daha kısa algılama hızı
Tasarımı: Siyah ve beyaz
Fiyatı: 6950$

 


Kaynak:

humelab

Yazar: Recep Özdemir
Recep Özdemir Recep Özdemir Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.