elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

9. Ulusal Temiz Enerji Sempozyumu |
Selçuk Üniversitesi

TÜBİTAK’ın da desteğiyle bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan Ulusal Temiz Enerji Sempozyumu Selçuk Üniversitesi bünyesinde gerçekleşecek. Sempozyum içerisinde enerjinin geleceği ve yenilenebilir enerji kaynakları olan güneş enerjisi, rüzgar enerjisi, biyoyakıtlar gibi önemli konuların yanı sıra, enerji politikaları, hidrojen enerjisi, iklim değişikliği, enerji kaynakları ve bunların uygulamaları konuları hakkında fikir paylaşımında bulunulacak.



A- A+
18.12.2013 tarihli yazı 9243 kez okunmuştur.
TÜBİTAK’ın da desteğiyle bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan Ulusal Temiz Enerji Sempozyumu Konya Selçuk Üniversitesi bünyesinde gerçekleşecek. Sempozyum içerisinde enerjinin geleceği ve yenilenebilir enerji kaynakları olan güneş enerjisi, rüzgar enerjisi, biyoyakıtlar gibi önemli konuların yanı sıra, enerji politikaları, hidrojen enerjisi, iklim değişikliği, enerji kaynakları ve bunların uygulamaları konuları hakkında fikir paylaşımında bulunulacak.
 

Dünya çapında çalışmaları olan bilim insanları, Selçuk Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde sunumlarını gerçekleştirecekler. Ayrıca, bu konuda çalışmaları olan bazı öğrenciler de fikirlerini beyan etme şansına sahip olacaklar.

Açılış günündeki ulusal akademik Ar-Ge proje destekleri konulu TÜBİTAK özel oturumu, Konya ve Türkiye’de enerjinin geleceği konulu panel ve protokol konuşmaları hariç, üç koldan sürecek toplamda 20 oturumdan müteşekkil olan sempozyuma, Selçuk Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, İstanbul Teknik Üniversitesi UTEG kurucusu, ve Su Vakfı başkanı Prof. Dr. Zekai Şen, Konya Ticaret Odası başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi odası başkanı Memiş Kütükçü gibi önde gelen isimlerin katılımları bekleniyor.

 
Ayrıca sempozyumda sunulan bildirilerden seçilecek makaleler, hakemli ve yeni bir dergi olan “Renewable Energy Sources, Energy Policy and Energy Management (RESEPEM)” isimli dergide yayınlanacaktır. Sempozyumu bu adresten takip edebilirsiniz.
 

Tarih: 25-28 Aralık 2013
Yer: Selçuk Üniversitesi, Alaaddin Keykubat Kampüsü, Süleyman Demirel Kültür Merkezi / KONYA
 

 

Emre ARSLAN Emre ARSLAN Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.