elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

5. PİTEK Günleri |
IEEE Kocaeli Üniversitesi Öğrenci Kolu

Kocaeli Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübünün düzenlediği geleneksel Pitek Günleri etkinliği, sizler için 22-23 Mart tarihlerinde Baki Komsuoğlu Konferans Salonu'nda kapılarını profesyonel iş hayatına aralıyor.



A- A+
05.02.2017 tarihli yazı 6869 kez okunmuştur.

5. PİTEK Günleri 22-23 Mart’ta Kocaeli Üniversitesi'nde!

IEEE Kocaeli Üniversitesi Öğrenci Kolu, parlak bir gelecek ve kariyer hedefli öğrenciler için 22-23 Mart 2017 tarihleri arasında Kocaeli Üniversitesi Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde kapılarını profesyonel iş hayatına aralıyor!
 

Pitek Günleri’ni Yakından Tanıyalım

Açılımı Profesyonel İş ve Teknoloji Günleri olan PİTEK GÜNLERİ, 2 gün boyunca üniversite öğrencilerini kendi sektörlerine yön veren firmaların yetkilileriyle buluşturur. Öğrencilerimizin iş hayatında karşılaşabilecekleri zorlukları öğretip, kariyer tavsiyeleri almasını, son çıkan teknolojilerin tanıtılmasını ve ünlü isimlerle bir araya gelmesini sağlar. 
 
 
Kocaeli Üniversitesi Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan etkinlikte, sektöre yön veren firmaların üst düzey yöneticileriyle tanışma fırsatı ve ödüllü çekilişler yer alacak. Hatta projesi olan öğrencilerin proje ve fikirlerini tanıtıp destek alabilecekleri bir platform onları bekliyor! 2 gün devam edecek etkinlikte ayrıca sosyal konuklar da yer alacak.
 
Eğer sen de kariyerine yatırım yapmak, kendini yeniden keşfedip hayalindeki sektörü yakından tanımak istiyorsan Pitek Günleri’nde buluşalım! Sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleşecek olan tanıtım sürecini ve üniversitedeki stant dönemini kaçırma!

Etkinliğin katılımcı kitlesi sadece Kocaeli Üniversitesi'nin öğrencileri ile sınırlı kalmayıp değişik üniversitelerden de katılımcı öğrencilerin yer alacağı bir organizasyondur. Kocaeli dışından gelecek kişiler için Türkiye’nin belirli yerlerinden ulaşım noktaları oluşturulacaktır.

Etkinlik sertifikalı olup ücretsizdir.
 
Etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak için;
 
 
Mustafa Şirin Mustafa Şirin Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.