elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

2M Kablo İftar Yemeği Düzenledi

Alçak gerilim kablo alanında öncü firma 2M Kablo, geleneksel iftar yemeğini fabrikasında çalışanları ile birlikte 19 Haziran’da gerçekleştirdi. 200’den fazla çalışanın yer aldığı etkinliğe müdürlerin yanında 2M Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dereli ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Keleşoğlu da iştirak etti. Detaylar haberimizin devamında...



A- A+
23.06.2017 tarihli yazı 7266 kez okunmuştur.
Alçak gerilim kablo alanında öncü firma 2M Kablo, geleneksel iftar yemeğini fabrikasında çalışanları ile birlikte 19 Haziran’da gerçekleştirdi. 200’den fazla çalışanın yer aldığı etkinliğe müdürlerin yanında 2M Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dereli ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Keleşoğlu da iştirak etti.



► İlginizi Çekebilir  : Yangına Karşı Korumanın Anahtarı | Kablolar

”Ramazan ayının insanların birbirleriyle kaynaşmasını sağlayacak bir ay olması sebebiyle böyle bir organizasyon hazırladık. Sevgi ve hoşgörünün simgesi olan Ramazan ayında 2M Kablo ailesiyle aynı sofrayı paylaşmaktan dolayı çok memnunum. Tüm çalışanlarımızın bu ayı güzel bir şekilde geçirmesini diliyorum ve katılan herkese teşekkür ediyorum” diyen Dereli, tüm masaları gezerek konuklarla tek tek ilgilendi, üstün çabalarından dolayı çalışanlara teşekkür etti.



Ezanın okunmasıyla birlikte konuklar birbirinden leziz yemeklerin tadını çıkardı.

Kaynak:



 
Irmak Telatar Irmak Telatar Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



GÜNÜN FİRMASI