elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Weidmüller Türkiye, Değerli İş Ortaklarını Almanya'da Ağırladı

Weidmüller Türkiye, değerli iş ortaklarını Almanya'da ağırladı. Weidmüller, değerli iş ortaklarını önce Hannover Messe 2018'de kendi stand alanında ağırladı, ardından Weidmüller fabrikasını ve üretim tesislerini gezdirdi. Detaylar haberin devamında...



A- A+
18.05.2018 tarihli yazı 6503 kez okunmuştur.
23-27 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen dünyanın en büyük fuarı Hannover Messe 2018’de değerli iş ortaklarını kendi standlarında ağırlayarak Weidmüller’in son çıkan teknolojilerini değerli iş ortaklarına tanıttı. Ayrıca ziyaretçiler bu uluslararası fuarı gezerek dünyada çıkan son endüstriyel teknolojileri yakınen görme fırsatı elde ettiler.
 
 

Weidmüller "Sensörden buluta" sloganı ile, iletişim gücü güç beslemesi PROtop, uzaktan erişim çözümü u-link ve yenilikçi bir IoT kontrol cihazı dahil, makineler arasında doğrudan iletişim için yeni çözümlerini değerli iş ortaklarına sundu.
 

Weidmüller'in sergilediği çözümler, bu yılki Hannover Messe sloganıyla "Entegre Sanayi - Bağlan & İşbirliği" sloganıyla mükemmel bir uyum sergiledi. Şirketin amacı müşterilerden gelen belirsizliği ortadan kaldırmak ve onlara Akıllı Fabrika yolunda eşlik etmek...
 

Otomasyon ve dijitalleşmenin birleşmesini tamamlamak için, firmanın öne çıkan özelliği donanım, yazılım, mühendislik ve danışmanlığın birleştirmesidir.



Fuar sonrası değerli iş ortakları bu son derece yenilikçi ve gelişmiş teknolojilerin üretildiği Weidmüller fabrikasını ve üretim tesislerini gezdiler. Son olarak bir müze gezisi ile bu değerli iş ortakları gezisi son ermiştir.

Kaynak: