elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Webinar |
Siemens - Endüstriyel Enerji Üretimi

ElektrikPort'un sektörü yakından takip etmemizi sağlayan Webinar serisinin yeni konuğu Siemens Enerji Üretim Bölümü Satış Birim Yöneticisi Sn. Süha IŞIKLI, 14 Mart Salı günü saat 11:00'de canlı yayında takipçilerimiz ile www.elektrikport.tv adresinde buluşacak. Konu: Endüstriyel Enerji Üretimi...Detaylar haberimizde...



A- A+
12.03.2017 tarihli yazı 9155 kez okunmuştur.
Canlı Yayın: elektrikport.tv
 

Sektörel Eğitim Projesi: Webinar
 

"Türkiye'nin En Büyük Mühendislik Portalı" 
ElektrikPort, Webinar serileri ile sektöre heyecan verici bir yenilik getirdi.


Düzenlenen seminerler ile konusunda uzmanlığı kanıtlanmış, sektöre yön veren firmaların yönetici ve mühendislerini ofisimizde misafir ederek, canlı yayın aracılığı ile siz değerli ziyaretçilerimiz ile buluşturuyoruz. 


 
"Kayıt gerektirmeden" "Ücretsiz" olarak 14 Mart 2017 Salı | Saat 11:00'da www.elektrikport.tv'ye davetlisiniz. 
 

Sıradaki canlı yayın konuğumuz, Siemens Enerji Üretim Bölümü Satış Birim Yöneticisi 
Sn. Süha IŞIKLI
 olacak ve ElektrikPort takipçilerine Endüstriyel Enerji Üretimi konusunu aktaracak.
 



SIEMENS

 
"Endüstriyel

Enerji Üretimi"



Canlı Yayın: 

elektrikport.tv



14 Mart 2017 Salı | Saat 11.00



 
#SiemensEnerji Hashtag'ini kullanarak twitter üzerinden sorularınızı canlı yayın öncesinde ve yayın sırasında Sn. Süha IŞIKLI'ya iletebilirsiniz.




 

Endüstriyel enerji üretiminde Siemens ile fark yaratın


Günümüzde rekabet giderek artarken sanayiciler için üretim proseslerinde fark yaratmak hiç olmadığı kadar önemli hale geliyor. Proseslerde toplam enerji maliyetini azaltmak, güvenilir bir enerji arzına sahip olmak, çevreye duyarlı enerji politikalarına entegre sistemler geliştirmek ve tüm süreçlerde verimliliği artırmak son dönemde önem kazanan kavramalardan sadece bazıları. Bu kavramların gerçekleşmesi ise verimli kojenerasyon sistemlerinin kurulmasına bağlı.

Türkiye’deki 160. yılını kutlayan Siemens, endüstriyel tesislerin ihtiyaç duyduğu kojenerasyon - trijenerasyon çözümlerine gaz türbinleri, buhar türbinleri ve gaz motorları gibi geniş ürün yelpazesiyle katkıda bulunuyor ve hizmet sunduğu endüstrilerin rekabet güçlerini artırmalarına yardımcı oluyor. Güçlü ürün portföyünün yanı sıra Siemens, sunduğu finans çözümleri ve lokal servis ağı ile de kojenerasyon pazarında farkını ortaya koyuyor.  

 

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.