elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Telefonu Bileğinizde Düşünün |
Cicret Bracelet

Cicret, akıllı cihazlara yeni bir soluk getiren üründür. Dokunmatik telefon mu kullanıyoruz? Bence bir daha düşünelim. Bir telefon ekranını kolumuza yansıtıp istediğimiz işlemleri rahatlıkla yapabiliriz. Gelin bir de bu ürüne yakından göz atalım.



A- A+
18.12.2014 tarihli yazı 25820 kez okunmuştur.
Bilekliğinizin sadece bir bileklik olmadığını düşünün. Nasıl mı? Artık Cicret sayesinde bilekliğiniz sizin tabletiniz olacak. Halen yapım aşamasında olan bu ürün gerçekten Google Glass teknolojisinin büyük bir rakibi olacak gibi görünüyor. Bu ürün kolunuzda oyun oynamanıza bile imkan sağlıyor.

Cicret Nasıl Çalışıyor?

Bileklik içerisinde mini bir projektör cihazı bulunduruyor ve elinizin bileğinize değen yerlerin koordinatlarını belirlemeye yarayan sensörler sayesinde elinizi algılayabiliyor.




İlginizi Çekebilir: Öz Çekimde Özgürlük|Nixie


Cicret'in Özellikleri Nelerdir?

Android desteği

16 GB ve 32 GB hafıza seçeneği

Wi-Fi ve Bluetooth desteği

Micro USB girişi

10 farklı renk seçeneği.

Cicret Ne İşe Yarar?

Bu bileklik sayesinde telefonda yaptığımız hemen hemen herşeyi kolunuzda gerçekleştirebiliriz. Oyun oynayabilir, mail atabilir ve bir video bile izleyebiliriz.
 


Ne Zaman Hayata Geçirilecek ?

Yeterli bir fona sahip olmadıkları için ürünü henüz piyasaya sürülmedi. Bu fonu oluşturmak için dünyanın dört bir yanından bağış topluyorlar. Eğer siz de bağış yapmak istiyorsanız, Cicret resmi sitesine girip onlara katkıda bulunabilirsiniz.


Kaynak:

►Cicret
Ali Selek Ali Selek Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.