elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Sudan Yükselen Değer |
VİKO PACIFIC Anahtar Priz Serisi

Kusursuz, su geçirmez, dayanıklı, sorunsuz ve çok yönlü özellikleri ile VİKO PACIFIC anahtar priz serisi kullanıcılarına büyük kolaylıklar sağlıyor. Peki VİKO PACIFIC anahtar priz serisinin özellikleri neler? Diğer anahtar prizlerden üstünlükleri neler? Beklentilerinizi tamamen karşılayacak bir anahtar priz serisi VİKO PACIFIC ile ilgili tüm detaylar yazımızda.



A- A+
20.04.2015 tarihli yazı 13150 kez okunmuştur.
Islak alanlar, sert koşullar, toz veya duman... VİKO PACIFIC hepsine hazır. VİKO PACIFIC, IP54 ayrıcalığını yaşatmak için en mükemmel şekilde toza ve suya karşı korumalı olarak üretildi. Hayran bırakmak için tasarlandı. Banyolar, spa salonları, çamaşır odaları, atölyeler, teras ya da balkonlarda güvenlik için kusursuz bir seçim. Yetkisiz kullanımı engellemek üzere kilitli kapak seçeneği sunan güvenli topraklı prizler VİKO PACIFIC ile değişim zamanı geldi.


 

Islak Alanlar İçin Memnuniyet Veren Özellikler

Zarif görünümüyle diğer sıva üstü ürünlerden ayrılan VİKO PACIFIC ıslak alanlarda kullanıcılarını ve montaj elemanlarını memnun edecek özelliklerle tasarlandı. Ürün içerisinde rahat kablo montajı sağlayan geniş iç hacim, çabuk bağlantı klemensleri ve conta üzerinde asimetrik kablo girişlerileri kullanırrken de monte edilirken de VİKO PACIFIC’i özel kılıyor.

Çabuk bağlantılı  klemensleri sayesinde; 2,5 mm2’ye kadar tek damar kablo montajının kolay ve hızlı şekilde yapılması sağlanır.

 


  Patentli modüler yapıya sahip ikili yatay ve dikey ürün tasarımı sayesinde yalnızca üst grubun değiştirilmesiyle elde edilen farklı ürün kombinasyonları..


VİKO PACIFIC Duvara Daha Yakın

VİKO PACIFIC termoplastik dış yüzeyi (PP), dayanıklı yapısı, hava koşullarının değişimine karşı yüksek direnciyle her zaman güvenli kullanımın rahatlığını sunarken patentli conta sistemiyle montaj aşamasında da farkını ortaya koyuyor. VİKO PACIFIC patentli asimetrik conta sistemi sayesinde kablolar duvara en yakın noktadan monte edilebiliyor. Ayrıca özel tasarımıyla 3 farklı çapta kablo girişine de imkân tanıyor.

► Duvara en yakın noktadan ve bükülmeden kablo  montajı için patentli conta sistemi
► Yalnızca kablonun bastırılmasıyla kablo montajı yapılabilen 3 farklı boyutta kablo montajına uygun, conta sistemi
► Sızdırmazlık özelliğine sahip çift enjeksiyonlu contalar
 

VİKO PACIFIC Anahtar Priz Serisi Özellikleri

► IP54 özelliği ile toza ve sıçrayan suya karşı koruma
İhtiyaçlara göre etiketli ve etiketsiz ürün alternatifleri ve istendiğinde etiket takılabilme imkânı
► Duvara en yakından noktadan ve bükülmeden kablo montajına imkân veren patentli conta sistemi
► Üç farklı çapta kablo montajına olanak sağlayan çift enjeksiyonlu contalar ile mükemmel sızdırmazlık

► Ürün içerisinde rahat kablo montajı için geniş iç hacim
► Çabuk bağlantı klemensleriyle hızlı ve kolay montaj
Anahtar grubunda geçiş sağlayan, çabuk bağlantılı topraklama konnektörleriyle güvenli kullanım
► Patentli modüler yapıya sahip ikili yatay ve ikili dikey ürün tasarımıyla, yalnızca üst grubu değiştirerek farklı kombinasyonlar oluşturabilme imkânı

 

Özel Topraklama Konnektörleri

IP54 özellikli VİKO PACIFIC’te ıslak alan kullanımları için gerekli tüm noktalar düşünüldü. Güvenlikli ve emniyetli kullanım için topraklama geçişi sağlayan özel topraklama konnektörleri sayesinde VİKO PACIFIC ile ıslak alanlarda da hayat daha güvenli.

► Anahtar grubunda geçiş sağlayan,  çabuk bağlantılı topraklama  konnektörleri ile güvenli kullanım
► Yeni tasarım topraklama kontağına sahip güvenli prizler
 

  VİKO PACIFIC mekanların renk uyumuna eşlik edecek alternatiflerle üretiliyor. Füme, gri ve beyaz renk skalasına sahip olan VİKO PACIFIC serisi ıslak alanlarda da ahenkli, dekoratif çözümler sunuyor. 


VİKO PACIFIC ile her şey kontrol altında. Priz ve anahtar ürünlerinde standart olarak yer alan etiket bölgesi tasarımıyla VİKO PACIFIC Anahtar Priz Serisi, kullanıcılarına yol gösteriyor. Kolayca açılabilen etiket alanı suya ve neme karşı korumalı plastik kapakla korunuyor. Böylece bilgiler silinmiyor ve kaybolmuyor. İstenilen ürün ile kullanılabilmesi için etiket penceresi ve etiketten oluşan etiket kitinin ayrıca alınabilme imkânı ve daha fazla kullanım konforu için ışıklı anahtar seçenekleri de bulunmaktadır.

Kaynak:

► 
 
Çağın Özçivit Çağın Özçivit Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır