elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Siemens’ten CNC Takım Tezgahları Eğitimi

Siemens Türkiye, CNC imalatı kolaylaştırarak daha keyifli hale getiren SINUMERIK yazılımının temel işleyişini anlattığı web seminerlerini yayınlamaya başladı.Detaylar haberimizin devamında...



A- A+
05.05.2017 tarihli yazı 10912 kez okunmuştur.

Siemens Türkiye'den Web Tabanlı Bilgisayar Kontrollü Takım Tezgahları Eğitimi

Siemens Türkiye, Bilgisayar Kontrollü takım tezgahları hakkında web tabanlı bir eğitim başlattı. Siemens Türkiye, CNC imalatı kolaylaştırarak daha keyifli hale getiren SINUMERIK yazılımının temel işleyişini anlattığı web seminerlerini yayınlamaya başladı. Ücretsiz olarak erişilebilen altı ayrı öğrenme modülü sayesinde talaşlı imalatın temel prensiplerinden kesici takımlara, NC programlama esaslarından son teknoloji diyalog programlama tekniklerine kadar bilgisayar kontrollü takım tezgahları için tüm temel prensipler Türkçe olarak kullanıcıya sunuluyor.
 

Kullanıcılar ayrıca CNC imalat hakkında en güncel videoların, uzman yorumlarının ve püf noktalarının yer aldığı CNC4you portali üzerinden ücretsiz olarak indirecekleri Sinutrain yazılımları aracılığıyla öğrendikleri bilgileri pratik uygulamalarla pekiştirebiliyorlar. Her kursun sonunda yer alan sınavlarla bireysel sınama gerçekleştiriliyor.
 
►İlginizi Çekebilir: Adım Adım CNC Makineleri

Siemens'in ücretsiz web seminerlerine katılan kullanıcılar, SINUMERIK Operate’in temel prensipleri, SINUMERIK Operate ile parça işlemenin temel prensipleri, Kesici takımlarının temel prensipleri, NC programlamanın temel prensipleri, SINUMERIK Operate ile ayarlama ve üretim, SINUMERIK Operate ile programlama başlıkları altında altı eğitimin tamamına Türkçe olarak erişebiliyor.
 

Eğitimlere ulaşmak için: siemens.com.tr/cnc4you adresini ziyaret edebilirsiniz.



Siemens Hakkında

Siemens AG (Berlin ve Münih), 165 yılı aşkın süredir mühendislikte mükemmellik, inovasyon, kalite ve güvenilirlik yönleriyle öne çıkan uluslararası bir teknoloji şirketidir. 200'den fazla ülkede faaliyet gösteren şirket elektrifikasyon, otomasyon ve dijitalleşme alanlarına odaklanmaktadır. Enerji ve kaynak verimli teknolojilerde dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan Siemens aynı zamanda, off-shore rüzgar türbini inşasında, enerji üretimi amaçlı kombine çevrim türbini tedarikinde ve enerji iletimi çözümlerinde lider konumda bulunmaktadır. Siemens ayrıca, altyapı çözümleri ile endüstri için otomasyon ve yazılım çözümlerinde de öncülük yapmaktadır. Şirket, bunun yanında önemli medikal görüntüleme sistemleri (bilgisayarlı tomografi, manyetik rezonans vb.) tedarikçilerindendir ve laboratuvar diagnostiği ile birlikte klinik IT alanlarında da lider konumdadır. 30 Eylül 2016'da sona eren 2016 mali yılında şirketin elde ettiği toplam gerçekleşen satış geliri 79,6 milyar euro, net kârı ise 5,6 milyar eurodur. Eylül 2016 sonu itibariyle Siemens'in dünya genelindeki toplam çalışan sayısı yaklaşık 351.000'dir.

Ayrıntılı bilgi için www.siemens.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: