elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Siemens Kontrol Ürün ve Sistemleri Bayileri İnteraktif Bir Etkinlikte Buluştu

Siemens HVAC Saha Cihazları her geçen gün değişiyor ve yenileniyor. Bu doğrultuda Siemens, vana, vana motorları ve damper motorları ürün gruplarındaki yenilikleri aktarmak üzere bayilerini “Go For Growth” etkinliğinde bir araya getirdi.



A- A+
13.12.2016 tarihli yazı 8526 kez okunmuştur.
Siemens Kartal Kampüsü’nde düzenlenen etkinlikte yeni ürünler hakkında bilgi verildi ve bu ürünlere yönelik workshoplar düzenlendi.

Etkinlikte bilgi verilen ürünler :

• 4Nm torka sahip yangın damper motorları
• Modbus haberleşmeli yay geri dönüşsüz standart damper motorları ve küresel vana motorları
• 28 dBA’dan düşük gürültü özelliği ile sessiz ve dönüş yönü anahtarına sahip yenilenen yay geri dönüşsüz standart damper motorları
• Güncellenen VAV kalibrasyon el terminali AST20 ve ACS931 yazılımı
• Yeni küresel vana motorları ve yeni çaplarda (DN10) 6 yollu küresel vanalar
• Aralık ayında satışa sunulacak lug ve wafer tipi DN40-DN200 vana çaplarına sahip yeni seri kelebek vanalar



Go For Growth” etkinliğinde ürün bilgilerinin paylaşılmasının ardından söz bayilere bırakıldı. Bayilerin başarı hikayeleri paylaşıldı.

Her yıl düzenlenen Go For Growth etkinliğinde amaç, yeni ürün ve stratejileri paylaşmanın yanında bayilerden gelen ürünlere yönelik geribildirimleri alarak gelişimin sağlaması ve sektördeki öncü konumun korunması.


 

Siemens Hakkında


Siemens AG (Berlin ve Münih), 165 yılı aşkın süredir mühendislikte mükemmellik, inovasyon, kalite ve güvenilirlik yönleriyle öne çıkan uluslararası bir teknoloji şirketidir. 200'den fazla ülkede faaliyet gösteren şirket elektrifikasyon, otomasyon ve dijitalleşme alanlarına odaklanmaktadır. Enerji ve kaynak verimli teknolojilerde dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan Siemens aynı zamanda, off-shore rüzgar türbini inşasında, enerji üretimi amaçlı kombine çevrim türbini tedarikinde ve enerji iletimi çözümlerinde lider konumda bulunmaktadır. Siemens ayrıca, altyapı çözümleri ile endüstri için otomasyon ve yazılım çözümlerinde de öncülük yapmaktadır. Şirket, bunun yanında önemli medikal görüntüleme sistemleri (bilgisayarlı tomografi, manyetik rezonans vb.) tedarikçilerindendir ve laboratuvar diagnostiği ile birlikte klinik IT alanlarında da lider konumdadır. 30 Eylül 2016'da sona eren 2016 mali yılında şirketin elde ettiği toplam gerçekleşen satış geliri 79,6 milyar euro, net kârı ise 5,6 milyar eurodur. Eylül 2016 sonu itibariyle Siemens'in dünya genelindeki toplam çalışan sayısı yaklaşık 351.000'dir. Ayrıntılı bilgi için www.siemens.com adresini ziyaret edebilirsiniz.



Kaynak: