elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Schneider Electric Elektrik Tesisat Ulusal Kongresi’nde

Enerji yönetimi ve otomasyonda global uzman Schneider Electric, TMMOB/Elektrik ve Mühendisleri Odası ev sahipliğinde İzmir’de 4’üncüsü düzenlenecek olan Elektrik Tesisat Ulusal Kongresi ve Sergisi’ne katılıyor.



A- A+
19.10.2015 tarihli yazı 8199 kez okunmuştur.
21-24 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan, elektrik tesislerinde güvenlik konusunun ele alındığı kongrede, Schneider Electric Bina Birimi Otel ve Hastane Projeleri satış müdürü Gökhan İşbitiren ise konuşmacı olarak yer alacak.




Elektrik, elektronik, mühendislik ve aydınlatma alanında faaliyet gösteren sektör profesyonellerinin katılacağı 4. Elektrik Tesisat Ulusal Kongresi ve Sergisi’ne katılacak olan Schneider Electric, kongre boyunca Akıllı Pano, Enerji Yönetim Sistemleri, ölçümleme sistemlerinde sunduğu tasarruflu çözümler ve son dağıtım ürünleri Acti 9 serisi hakkında ziyaretçilere detaylı bilgilendirmelerde bulunacak.

Kongre boyunca, Türkiye’deki elektrik tesislerindeki güvenlik önlemleri ve gelişmelerinin sunulacağı sempozyumlara konuşmacı olan katılan Schneider Electric Bina Birimi Otel ve Hastane Projeleri Satış Müdürü Gökhan İşbitiren 24 Ekim'de Anadolu Salonu’nda 15.40- 16.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan konuşmasında "Dağıtım Şebekelerinde Fider Otomasyon Çözümü" ve 17.40-18.00 saatleri arasında "Hastanelerde Entegre Bina Yönetim Sistemleri, Kazanımlar ve Uygulama Örnekleri" ile ilgili Schneider Electric tarafından uygulanan çözümleri sektör ile ilgilenenlere aktaracak. Akademisyen, sanayici, mühendis, mimar, teknik eleman, sektörel dernek, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin iletişim kurma imkânı bulacağı kongrede elektrik, elektronik, mühendislik ve aydınlatma sektörlerinde faaliyet gösteren katılımcı firmalar, kullandıkları teknolojiler ve stratejiler hakkında güncel bilgiler edinilerek sektörün genel durumunu değerlendirme şansı elde edecek.
 



Schneider Electric hakkında


Enerji yönetimi ve otomasyon alanında global uzman olan Schneider Electric, 100’den fazla ülkede 170.000 çalışanıyla enerjinin güvenli, güvenilir, verimli, üretken ve çevreci bir şekilde yönetilmesini sağlamaktadır. Bu amaçla, en basit anahtar prizden en karmaşık otomasyon sistemlerine kadar çözüm ve yazılım hizmetleri sunan şirket, müşterileri için enerjiyi daha verimli kullanma yöntemleri geliştirmektedir. 2014 yılında 25 milyar Euro tutarında gelir elde eden Schneider Electric, geliştirdiği teknolojilerle endüstrilere yön vermekte, şehirleri akıllı hale dönüştürerek bireylerin ve kurumların hayatına değer katmaktadır. Schneider Electric’te buna ‘Life is on’ denir.

Kaynak:

Ünite İletişim