elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

SAC ve Heavycon Ürünlerinde Kampanya |
Phoenix Contact

Phoenix Contact firmasının SAC ve Heavycon kampanyası 21.03.2016-30.06.2016 tarihleri arasında geçerlidir. Net 2500€’ya kadar olan siparişlerinizde özel kampanya fiyatları uygulanacaktır. Net 2500€ ve üzeri olan siparişlerinizde özel kampanya fiyatlarına ek olarak hediye seçeneklerinden biri bedelsiz verilecektir. Detaylar haberimizde.



A- A+
15.04.2016 tarihli yazı 4007 kez okunmuştur.

Saha kablolama için konnektörler ve konnektörlü kablolar


Saha kablolama ürünleri ile cihazlarınızın bağlantısını sahada hızlı ve güvenilir bir şekilde yapabilirsiniz. Montajda zamandan ve süreden tasarruf yapmak önemlidir. IP67 koruma sınıfındaki ürünler arasından sisteminize uygun çözümleri kullanabilirsiniz.


Sensör aktüatör konnektörleri


Sensörlerinizi sahada bağlarken kablo boyunu önceden hesaplayamadığınız durumlarda vida bağlantılı konnektörleri kullanabilirsiniz. M8 ve M12 ölçülerinde ve farklı pin sayılarında çeşitler mevcuttur.


Sensör aktüatör konnektörlü kablolar


Sahada kablolamayı kolaylaştıran M8 ve M12 ölçülerine uygun konnektörlü kablolar ile hata yapmadan hızlı bir şekilde bağlantı yapabilirsiniz. Kablo olarak uygulamanızın özelliklerine göre PVC veya PUR kablo seçebilirsiniz. PUR kablo PVC’ye göre daha esnektir ve yandığında zehirli gaz çıkarmaz. PVC kablolu ürünler ise ekonomik olmaları ile ön plana çıkarlar.


HEAVYCON Phoenix Contact Sanayi Tipi Konnektörler


Sağlam muhafazalar toza, suya, titreşime ve büyük mekanik yüklere dayanıklıdır. Yeni HEAVYCON STANDARD metal muhafazalar en zor şartlarda arayüzlerinizi korur ve güvenli güç, sinyal ve veri iletimi sağlar. Toza, suya, titreşimlere ve mekanik zorlanmalara dayanıklıdırlar ve IP66 / IP67 / IP69K koruma sınıfı sağlarlar.

 
 İlginizi Çekebilir : Konnektör Nedir? Sanayi Tipi Konnektörler


Güvenilir EMC koruma


İletken yüzeyler ve contalar sayesinde tüm HEAVYCON metal muhafazalar “EMC uyumludur”. Ekranlı kablo rakorları ile kombine edilerek elektromanyetik ortamda size güvenilir koruma sağlarlar.



Kanıtlanmış çok yönlülük


Hızlı ve güvenli kilitleme mandallı HEAVYCON STANDARD: birçok uygulamaya uygun. İhtiyaçlarınıza uygun ürünü Phoenix Contact'ın kapsamlı muhafaza serisi içinden seçin. Phoenix Contact, yaygın tüm metrik ve Pg diş ölçüleri için düz veya yandan kablo çıkışlı kovan muhafazalar sunuyor. 


En zor işletme koşulları için:


Sağlam metal muhafazalar paslanmaya oldukça dayanıklı, agresif endüstriyel koşullara ve mekanik yüklere dayanıklı dökme alüminyumdan imal edilir. IP66 / IP67 / IP69K
 

Bu ürünlere özel kampanya fiyatları ile sahip olabilirsiniz. Ürün listesine linkteki broşürü indirerek ulaşabilirsiniz. Net 2500€’ya kadar olan siparişlerinizde özel kampanya fiyatları uygulanacaktır. Net 2500€ ve üzeri olan siparişlerinizde özel kampanya fiyatlarına ek olarak hediye seçeneklerinden biri bedelsiz verilecektir.
 
SAC ve Heavycon kampanyası 21.03.2016-30.06.2016 tarihleri arasında geçerlidir. Net 2500€’ya kadar olan siparişlerinizde özel kampanya fiyatları uygulanacaktır. Net 2500€ ve üzeri olan siparişlerinizde özel kampanya fiyatlarına ek olarak hediye seçeneklerinden biri bedelsiz verilecektir. Ürünlerle ilgili detaylı bilgi için www.phoenixcontact.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Kampanya siparişlerinin mail ya da faks olarak geçilmesi gerekmektedir .


Kaynak: