elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Red Lion Yeni Teknoloji Endüstriyel Switchlerini Duyurdu

Endüstriyel tesislerde gelişmiş teknolojilerin kullanımı çalışma ortamındaki güvenilirliği ve süreklilği de arttırmaktadır. Bu doğrultuda Red Lion markası işletmelere yeni teknoloji switchlerini duyurarak bu alandaki gelişmelere bir yenisini daha ekledi. Konuyla ilgili detaylı bilgiyi yazımızın devamında bulabilirsiniz.



A- A+
22.06.2015 tarihli yazı 7962 kez okunmuştur.

Red Lion NT24k Gigabit Ethernet Switchler


Bu switchlerde Bakır, Fiber, SFP ve PoE+ karışımlarının 100’den fazla konfigürasyonu ile bağlantı seçeneklerinin bütün aralıkları sağlanabilmektedir. Bu da çok yönlü bir erişim imkanı oluşturmaktadır.

İletişimde uluslararası uzmanlığa sahip Red Lion, Endüstriyel otomasyon ve ağ sistemlerini izler ve kontrol eder. Red Lion firması bugün N-TRON serisi yönetilebilir switchlerine  18 yeni kompakt modelin eklendiğini duyurdu. Yeni NT24k 10-14 portlu DIN-ray monte anahtarlar hızlı Ethernet, gigabit veya dual mode fiber port özelliğine sahiptir. Ayrıca 8 Gigabit bakır portu IEEE 802.3af/at Power Over Ethernetplus(PoE+) desteklemektedir.



100'ün üzerinde farklı ve karisik media konfigürasyon seçenekleri ile birlikte, sağlam bir NT24k platformu değişen endüstriyel uygulamalar karşısında güçlü bir geçiş yolu sağlamak için 10, 100, 1000 temel bakır bağlantı kullanımına gürültüye bağışıklığı olan fiberi birleştirmektedir.

Red Lion’un yeni NT24k switch modelleri şunları içerir:

► NT24k-FX: Tamamı 8 Gigabit bakır ve 2, 3, 4, 6'sı 100 temel fiber bağlantı noktasına sahip anahtarların SC veya ST konektörlü olmak üzere single mode  ya da multimod çeşidi mevcuttur.

► NT24k-GX: Tamamı 8 Gigabit bakır ve 2, 3, 4, 6 Gigabit fiber bağlantı noktasına sahip anahtarlar SC konektörlü olmak üzere single mode  ya da multimod çeşidi mevcuttur.

► NT24k-DM4: Tamamı 8 Gigabit bakır portlu ve opsiyonel 4 adet 100 base fiber veya Gigabit SFP  alıcı verici portlu.

Opsiyonel olarak PoE + desteğinin mevcut olmasının yanı sıra, her switch 22-49 V DC güç girişini yedek kabul eder ve bağımsız bir 48 V DC güç kaynağı gereksinimini ortadan kaldırmak için bir güç yükseltici devresine sahiptir. Buna ek olarak Red Lion’un yeni PoE+ Switchleri güvenilir bir şekilde güvenlik kameraları, panel ekranları ve kablosuz erişim noktaları gibi uygulamaları desteklemek için 240 Watt’a kadar çıkış gücü sağlamaktadır ( Gigabit bakır port başına 30 W ). Endüstriyel müşteriler yüksek bant genişliği uygulamaları ve yüksek EMF ortamlarının gereksinimlerini karşılamak için fiber optik ve Gigabit Ethernet bağlantı seçeneklerini talep etmektedirler.

Red Lion Controls Ürün Yönetim Direktörü Diana Davis “ Endüstriyel müşteriler yüksek band genişlikli ve yüksek EMF şartlarında çalışabilecek fiber optik ve Gigabit Ethernet seçeneklerini talep ediyorlar. Bu anlamda en son ve yeni nesil kompakt NT24 fiber switch modelimiz bunu sağlamakta ve özellikleri bakımından pazarda bulunan en geniş seçenekli endüstriyel ortama göre tasarlanmış sağlam fiber ve PoE+ switch ailesidir. Artık müşteriler gelecekteki şartlara yönelik uyum sağlayan switch çözümüne sahipler" şeklinde tanımlamaktadır.

Yeni kompakt NT24 Serisi Sertleştirilmiş metal gövdesi ile, her NT24k switch zorlu endüstriyel ortamlarda optimum değerde ağ performansı sağlamak için -40 °C’den 85 °C’ye kadar olan çalışma sıcaklığı aralığı ile 200 g şok - çarpmalarda ve 50 g titreşimi tolerans sağlaması endüstride lider olma özelliği kazandırmaktadır
 
Red Lion’un dayanıklı NT24k platformu, switchler işlevselliği ile dağıtımı kolaylaştırmak için tam set bir yönetim özelliği ve gelişmiş güvenlik imkanı sunuyor. Bu yönetim özelliği şunları içermektedir: Jumbo Frame, SD kart ve XML yapılandırma yedeklemesi, otomatik geri yükleme ile IGMP yapılandırma, Ultra hızlı Ethernet/IP kurtarma (30 ms) ile CIP mesajlaşma, N-Ring ve N-Link halka teknolojisi, RADIUS uzak sunucu kimlik doğrulaması ile N-View izleme teknolojisi ve olay günlüğü. Bütün bu özellikler alternatif enerji, petrol ve gaz, su / atıksu, denizcilik, taşımacılık, akıllı trafik uygulamaları ve fabrika otomasyon uygulamalarında güvenilir çalışma ortamını sağlamaya yardımcı olur. 

 www.redlion.net/NT24k


Kaynak:





 

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.