elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Microsoft'un Bağımsız Telefonu |
Lumia 535

Microsoft, en son versiyonu olan Windows Phone 8.1 işletim sistemini kendi logosu ile birleştirerek ilk Nokia' sız telefonunu piyasaya sürdü.



A- A+
13.02.2015 tarihli yazı 7951 kez okunmuştur.

Microsoft Logolu İlk Telefon

Uzun zamandır akıllı telefon piyasasında merak edilen "Microsoft ismi ile akıllı telefon görecek miyiz?"  sorusuna sonunda cevap bulundu. Ortaklık sinyalleri 2011 yılına dayanan Microsoft ve Nokia, yeni yıla yollarını kısmen ayırarak girdiler.Microsoft, akıllı telefon dünyasına kendi markasıyla çıkmaya karar verdi.Geçtiğimiz günlerde Lumia modellerinde artık Nokia logosunun bulunmayacağını açıklayan Microsoft, ilk Microsoft logolu Lumia modelini piyasaya sürdü.
 


 
Ekonomik fiyatı ile dikkat çeken Lumia 535, Microsoft'un son versiyonu olan Windows Phone 8.1 işletim sistemine sahip, giriş seviyesinde bir ürün.5 inçlik geniş ekranı ile ekranda oyun tecrübesini, Windows Phone Store'daki zengin uygulama platformu ile birleştiriyor.Çoğu oyun sürümünü desteklemesi ile 7' den 70'e birçok kişiye hitap ediyor.
 



 İlginizi Çekebilir : Microsoft HoloLens

 
Ayrıca birde çift SIM sürümünün satışta olması bekleniyor.Bir çok rengide mevcut olan ürünün Türkiye'deki satış fiyatı 600 olarak belirlendi.
 




 İlginizi Çekebilir : Microsoft'un Nokia Alışverişi

 

Telefonun Özellikleri

► 5 inçlik geniş ekran
► 1.2 Ghz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 200
► 5 Megapiksel çözünürlüğünde ön ve arka kamera
► Ekran çözünürlüğü ise 960x540 piksel
► Skype ve One Note ücretsiz
► Pil ömrü 1905 mAh
► Depolama alanı , 8 GB, 128 GB SD kart desteği


Kaynak:

►Microsoft


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.