elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Lenovo İle Şarj Sorununa Büyük Çözüm

Lenovo' nun piyasaya süreceği iddia edilen yeni telefonu ile akıllı telefonlardaki şarj sorununa kesin çözüm geliyor.Artık şarj cihazı taşımayacaksınız.46 gün pil ömürlü olarak dizayn edilmesi planlanan telefon, akıllı telefon kullanıcılarına büyük fayda sağlayacak gibi görünüyor.



A- A+
26.12.2014 tarihli yazı 9820 kez okunmuştur.

Pili Tam 46 Gün Dayanıyor

Akıllı telefon deyince akla gelen sorunların en büyüğü tahmin edersiniz ki "Pil ömrü". Batarya kullanım süresi, birkaç senedir telefonların pek gelişim göstermeyen yönlerinden bir tanesi haline geldi. Telefonların her türlü özellikleri işlemci, ekran boyutları, gelişirken pilleri yerinde sayıyor. Bu durumun farkında olan Lenovo ise piyasaya sürmeye hazırlandığı P70T telefonuyla iddiaya göre “46 gün” pil ömrü sunacak.
 




 

GizmoChina sitesinde yayınlanan habere göre, Lenovo’nun yeni telefonu 46 gün şarj edilmeden kullanılabilecek. Bu süreyi belirlerken, telefonun bekleme süresi baz alınmış. Yani telefonun normal kullanımda kaç gün şarja ihtiyaç duymadan kullanılabileceği hakkında kesin bir bilgi verilmemiş.
 


Lenovo “P70T” kod olarak adlandırdığı telefon için  46 günlük pil ömrünü 4000 mAh gücündeki batarya ile sağlayacak. En önemli özelliğinin bu olmasının yanısıra Lenovo, bununla da kalmayıp telefona çeşitli güç tasarrufu  özellikleri eklemiş. Bu özelliklerden biri ekran kilitli olduğunda, arka plandaki uygulamaların kapatılması sağlanıyor bu da  pilin daha uzun süre dayanması için önemli bir unsur olarak görünüyor. Bütün bu özellikler birleştiğinde, Lenovo tarafından cihazın  pil ömrünün 46 gün  olacağı  idda ediliyor.
 
 



 İlginizi Çekebilir : Lenovo'ya Ödül

 

LENOVO P70T Özellikleri İle İlgi Odağı Olmaya Aday

Yüzeyi suni deriden yapılmış bir arka kapak ile tasarlanmış,
Siyah ve beyaz olmak üzere iki rengi satışa sunulacak,
720p çözünürlüğündeekranı ile rahat kullanım sağlayacak,
5 MP ön kamera ve 13 MP arka kameraya sahip olacak.
 
 
 
Ayrıca Telefonun;
 
42 mm genişliği,
71.8 mm uzunluğu,
149 gr ağırlığında,
8.9 mm inceliğinde olması planlanıyor . 

 

 
P70T; dört çekirdekli LTE işlemci, 1 GB RAM ve 8 GB dahili hafızayla birlikte gelecek. Telefonun bataryasının çıkarılabilir olmasıda avantajları arasında yer alıyor.
 
 

Cihazın 46 günlük pil ömrüne sahip olması pek mümkün gibi gözükmese de genel olarak uzun ömürlü olarak planlanmasını büyük bir artı olarak nitelendirebiliriz.Ancak ne kadar kullanışlı olur, genel olarak akıllı telefon kullanıcılarına hitap eder mi, telefonun tüm özelliklerini öğrendikten sonra bu soruların cevabını daha net bir şekilde alabiliriz.
 
 
Kaynak:
►GızmoChina
►LENOVO

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.