elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

LED Konferansı Çok Yakında

Her sene ilgiyle beklenen, sektörün önemli isimlerinin biraraya geldiği 6. LED Konferansı dinleyicisiyle biraraya gelmek için gün sayıyor. 10. LED&LED Aydınlatma Fuarı’yla eş zamanlı olarak yapılacak konferans 25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.



A- A+
05.05.2014 tarihli yazı 7774 kez okunmuştur.

6. Led Konferansı Dinleyicisiyle Buluşmaya Hazırlanıyor

10. LED&LED Aydınlatma Fuarı’yla eş zamanlı olarak yapılacak konferans 25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.
 

2013 Yılında 5. si düzenlenen LED Konferansı'ndan Görüntüler

 

Sektörün Tüm Profesyonelleri Led Konferansı’nda

Gördüğü ilgiden memnun olan Led Konferansı; LED Aydınlatma, LED’li ürünler, LED Teknolojisindeki gelişmeleri kapsayan konularda sektör, sanayici, akademisyen, uygulayıcı ve son kullanıcıları biraraya getiriyor.
 

2013 Yılında 5. si düzenlenen LED Konferansı'ndan Görüntüler

 
Amacı, LED Aydınlatma ve diğer LED’li ürünler ile ilgili sektör firmalarını, sektör çalışanlarını, sektör ilgililerini, LED Aydınlatma ve LED’li ürünleri kullanan kesimler, ilgili Akademisyenler, ilgili bölümlerde eğitim gören öğrenci kesimi ile biraraya getirmek olan Led Konferansı, tüm bu kesimleri kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile buluşturuyor.

LED Yarışması - 4. Led ve Led Aydınlatma Yarışması

Başvuru için:  ledyarismasi.com


Sektörünün Tek Konferansı

6. LED Konferansı, sektörün ihtiyaçları doğrultusunda konular belirleyerek, sektöre yön vermeye devam ediyor. Sektörün tek konferansı olan LED Konferansı, tüm ilgilileri tarafından önemli konuların tartışıldığı bir platform olma özelliği taşıyor.
 

2013 Yılında 5. si düzenlenen LED Konferansı'ndan Görüntüler

 
Tüm profesyonellerin biraraya geldiği LED Konferansı’nı yakından takip etmek,  konferanslar hakkında bilgi almak, için www.ledkonferansi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 
Cumali ÖZEL Cumali ÖZEL Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır