elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Klemsan Enerji Yönetimi Ürün Grubu Sorumlusu Kaan Gökkurt |
2015 WIN Fuarı Video Röportaj

2015 WIN Fuarı kapsamında ElektrikPort olarak sektörün öncü firmaları ile gerçekleştirdiğimiz röportajlarımızdan Klemsan firmasının enerji yönetimi ürün grubu sorumlusu Sn. Kaan Gökkurt ile yaptığımız röportajı sizlere sunuyoruz.



A- A+
07.05.2015 tarihli yazı 8418 kez okunmuştur.
WIN fuarları kapsamında ElektrikPort olarak otomasyon teknolojilerinin dev firmalarıyla röportajlarımızı gerçekleştirdik. Fuar boyunca, sorularımızı yönelttiğimiz sektörünün öncü firmalarının değerli temsilcileri verdikleri objektif cevaplar ve tavsiyeler ile fuarı daha anlamlı kıldılar. 

Fuar katılımıcılarında Klemsan firmasından enerji yönetimi ürün grubu sorumlusu Sn. Kaan Gökkurt ile röportajımızı gerçekleştirdik.

Kendisine yönelttiğimiz soru başlıklarından bazıları;

Genel olarak fuarlar
Sektöre genel bakış
Ar-Ge çalışmaları



Röportajımızın Tamamını İzleyebilirsiniz:




 

Röportaj: Klemsan Enerji Yönetimi Ürün Grubu Sorumlusu Kaan Gökkurt


     
 Konu hakkında merak ettiğiniz her türlü soruyu
   bizlere sayfamızdan yorum olarak iletebilirsiniz.



KLEMSAN HAKKINDA


1974 yılında kurulan Klemsan gerçekleştirdiği yatırımlar ile Türkiye'de 7, dünyada 9 ofis ve geniş bayi ağı ile global bir marka haline gelmiştir. Gerçekleştirdiği Ar-Ge ve üretim yatırımları ile ürün portföyünü ve üretim kapasitesini her geçen gün arttırmaktadır. Elektroteknik, elektronik, kablo yönetimi ve markalama ürünleri tasarım ve üretimini; elektronik ürünler için yazılım, donanım, tet aparat-makine özel tasarım ve üretimini; proseslere özel, standart dışı makine tasarım ve üretimini kendi bünyesinde gerçekleştirerek uluslararası standart ve uygunluklar çerçevesinde üreten Klemsan, ürünlerinin her koşulda ve her yerde müşterilerine aynı kalitede ulaşmasını sağlamaktadır. 
Mustafa Şirin Mustafa Şirin Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.