elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

IZTECH Comm’On 2017

Comm’On, IEEE İYTE öğrenci kulübünün içindeki bir alt grup olan, Communications Society tarafından bu sene 1 - 2 - 3 Mart 2017 tarihlerinde İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nde (İYTE), İnovasyon Merkezi'nde gerçekleşecektir.



A- A+
22.02.2017 tarihli yazı 9552 kez okunmuştur.
Dünya çapındaki "IEEE Darrel Chong Student Awards" ödülünü kazanan öğrenci kolumuz tarafından düzenlenen; öncü inovasyon, yazılım ve telekomünikasyon firmalarını İYTE’de ağırlayarak tüm Türkiye’den özellikle de IEEE ailesinden teknolojiye ilgi duyan öğrencileri İYTE’de buluşturmayı, öğrencilere sektöre hazırlanmaları anlamında yardımcı olmayı hedefleyen Ege Bölgesi'nin tek organizasyondur.

Turkcell, TAI, Siemens, Airties, P.I. Works, Endüstri 4.0 Platformu, Skysens gibi firma ve platformların bir arada bulunacağı böyle kapsamlı bir etkinliğin eksikliğini hissetmemizden ötürü, öğrencilerin teknoloji sektörüne mezun olmadan adım atmalarına ve ilgilerini arttırmaya yardımcı olmayı hedeflemekteyiz. Etkinliğimiz, firmaların tercih ettiği aday mühendisleri doğrudan onların vasıtasıyla eğitebilmeyi, öğrencilerin firmaların önem verdikleri alanlara eğilimlerini arttırmayı, firmaların mühendis adaylarına yol gösterici olmalarını amaçlamaktadır.



Son zamanların ve geleceğin yükselen teknolojileri olan, etkinliğimizin ana temalarını oluşturan 5G, LoRa, IoT (Internet of Things), Uydu-Haberleşme, Savunma Sistemleri, Machine Learning (Machine-to-Machine), Telekomünikasyon Sistemleri, Akıllı Ev Sistemleri, Girişimcilik gibi konu başlıklarının olduğu etkinliğimize hepinizi bekliyoruz. Üstelik etkinliğe katılım gösterenlerden bir kişi tablet kazanma şansı elde etmiş olacak.

Ayrıntılı bilgi için: http://commoniyte.com/

Sosyal Medya için:


twitter.com/comsociyte
facebook.com/comsociyte
instagram.com/comsociyte/


Furkan Çetin / İYTE

 

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.