elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

İşte Apple ve Samsung’un 5 Saniyedeki Kazancı

Her yıl elde ettikleri gelirlerini ve karlarını katlayarak sadece sektördeki rakiplerini değil birçok büyük ülkeyi bile geride bırakan Apple, Samsung, Facebook, Google, Twitter gibi büyük şirketler, sadece 5 saniyede elde ettikleri gelir ve kar rakamlarıyla bile dudak uçuklatıyor. Online tahsilat araştırma ve inceleme şirketi Worldpay, interaktif rapor sistemi ile büyük teknoloji şirketlerinin saniyede ne kadar gelir ve kar ettiğini gerçek zamanlı olarak hesapladı. İşte o dudak uçuklatan rakamlar:



A- A+
01.05.2014 tarihli yazı 15680 kez okunmuştur.
Geçtiğimiz zamanlarda kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, IMF ve büyük şirketlerden alınan rakamlara göre Apple, Microsoft, Google gibi şirketlerin Türkiye, Malezya, İngiltere, İsrail ve daha birçok ülkeden nakit para açısından daha zengin olduğunu yazmıştık. Kasalarındaki sıcak parayla birçok ülkeden daha zengin olan bu şirketler saniyede kazandığı paralar ile bir kez daha şaşırttı.
 

 
►İlginizi Çekebilir: Türkiye'den Bile Daha Zengin!


Tahsilat ve ödeme şirketi Worldpay, interaktif raporlama sistemi ile, bu şirketlerin saniyede ne kadar kazandığını ve kar ettiğini gerçek zamanlı olarak hesapladı ve ortaya ilginç rakamlar çıktı. Apple, Amazon, Microsoft, Google, Samsung,  Facebook, Twitter, LinkedIn, eBay, Yahoo, HP ve Sony olmak üzere 12 firmanın gelir ve karının rakamsal olarak bulunduğu sitede veriler interaktif ve gerçek zamanlı olarak veriliyor.
 

 

 
Süreyi başlattığınız anda firmaların elde ettiği gelir ve kar da görünmeye başlıyor. Sayımı başlattığınız andan itibaren ilk 5 saniyede en fazla kâr eden firma yaklaşık 6,600 $ ile Apple olurken, Samsung yaklaşık 5,100 $ ile ikinci oluyor. Elde edilen kazançlara bakıldığında ise 38,855 $ ile Samsung, 30,891 $ kazanç elde eden Apple’ın önüne geçiyor.


 

 



Beşinci dakikanın sonuna geldiğimizde yine kar açısından Apple birinci olurken, kazanç bazında Samsung öne çıkıyor. Süreyi daha da devam ettirerek daha uzun vadede şirketlerin ne kadar kar ve kazanç elde ettiğini görebileceğiniz bu sitede çıkan ilginç sonuç ise diğer firmaların aksine Twitter’ın zarar ederek başlaması. Firmaların elde ettiği kar ve gelirlerini aşağıdaki linkten görebilirsiniz :
 
Worldpay Zinc. – Tech-Wealth




Kaynak:

Worldpay Zinc.
Osman Öztürk Osman Öztürk Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.