elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Gözlerinizi Alamayacaksınız |
Apple TV

Telefon, tablet, müzik çalar, saat ve birçok cihazından sonra televizyon ihtiyacını yüksek teknoloji ile harmanlayan Apple yeni deneyimi ile artık resmi olarak aramızda.Yeni Apple TV, lansmanı üzerinde en çok durulan ürünlerden biri oldu.



A- A+
11.09.2015 tarihli yazı 11301 kez okunmuştur.

Eğlence Cihazlarının En İddalısı Apple TV


Yakın zamanda düzenlemiş olduğu etkinlikte Apple TV'yi resmi olarak tanıtan Apple, 3 yıldır donanım anlamında güncellemediği cihaz  tasarım noktasında yeni bir şey getirmiyor. Ancak Apple TV özellik bakımından yenilenerek dokunmatik bir kumanda, kendine özel  bir işletim sistemi ile kullanıcılara sunulmaya hazır. Bu kumanda özellikle oyun oynama ve arayüzde gezinme esnasında kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor. Kumandanın üzerinde Siri’ye özel bir tuşa yer verilmiş. Bu tuşa basarak Apple TV’ye sorular yöneltmek mümkün olduğu gibi sesli içerik arama yapılabilir veya bir filmdeki oyuncunun kim olduğunu sorabilirsiniz. Siri, izleme keyfini rahatsız etmeyecek şekilde TV arayüzünün alt kısmında soruların yanıtlarını gösteriyor. Ayrıca Siri ile izlediğiniz videoyu ileri ya da geri almaya da olanak sağlanmış.
 

 
 İlginizi Çekebilir :  Zaman Elimizde |Apple Watch


Apple TV; TV programları, spor karşılaşmaları,  gişe rekortmeni filmler, müzikleriniz, fotoğraflarınız ve daha fazlası dahil olmak üzere, en iyi içeriklere HDTV’nizden erişebilmenizi sağlayacak şekilde dizayn edilmiş. İsterseniz AirPlay ile iOS aygıtınızda veya Mac’inizde bulunan içerikleri de kablosuz olarak TV’nizde oynatabiliyorsunuz.
 

Oyuna önem veren Apple TV, dokunmatik yüzey sayesinde kumanda oyun kontrolcüsü olarak kullanılabilir. Apple etkinlikte Crossy Road ve Beat Sports oyunlarını gösterdi. Ancak Apple Store’da yer alan birçok popüler oyun kısa süre içerisinde Apple TV başka bir ifadeyle tvOS’a dahil edilecek. Peki bu tvOS nedir?

Arayüz deneyimine tvOS adını veren Apple, tvOS için geliştiricileride düşünmüş ve Apple Store erişimini kurarak, üçüncü parti uygulamalar oluşturabilmelerini sağlamıştır.

 


 İlginizi Çekebilir : Apple'dan Siri'ye Türkçe Destek!
 

Apple TV aldığınızda bunun için bir kaç şeye ihtiyacınız olacak; HDMI kablosu ( HDMI girişine sahip, 1080p veya 720p yüksek çözünürlüğü destekliyor), kablolu veya kablosuz bir ağ, iTunes Store ve iCloud hesabı. Yeni Apple TV’nin Türkiye fiyatı henüz açıklanmadı. Ürünün Amerika fiyatları ise 32GB 149$, 64GB 199$ şeklinde belirtildi. Apple TV hakkında daha geniş bilgiye sahip olmak isterseniz www.apple.com/tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

 Apple 'ın 9 Eylül 2015'teki Özel Lansmanı'nı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

                                                                                                              



Kaynak:
►APPLE
 

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.