elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

FORM, Fer Yapı’nın Ofis Projesini İklimlendiriyor

Form VRF Sistemleri prestijli bir projeye daha imza attı. İnşaat sektörünün güçlü firması Fer Gayrimenkul’ün Kağıthane’de inşaa ettiği 365 Ofis ve 43 ticari alandan oluşan Premier Kampüs Ofis projesinin ısıtma-soğutma sistemleri için Mitsubishi Heavy VRF klima sistemleri kullanıldı.



A- A+
31.08.2015 tarihli yazı 6560 kez okunmuştur.
Mistubishi Heavy Industries’in Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Form VRF Sistemleri başarılı bir projeye daha imza attı. İstanbul’un yükselen değeri Kağıthane’de Fer Gayrimenkul tarafından yapılan Premier Kampüs Ofis projesinin 365 ofisinin iklimlendirmesi FORM’a emanet. 6.000 kw’lık ısıtma ve soğutma sistemi için 1.000 adet üzerinde iç ünite kullanılacak olan projede heat recovery (aynı anda ısıtma ve soğutma yapabilen) sistem tercih edildi.



Sistem Nasıl İşliyor?

Proje de kullanılan Mitsubishi Heavy Industries VRF klima sistemleri; tek dış ünite veya dış ünite grubunun, bir veya birden fazla bağımsız noktaya hitap eden iç ünitelere bağlanmasıyla her alanının birbirinden bağımsız olarak arzu edilen ısıtma, soğutma ve havalandırma konfor şartlarını sağlıyor. Çift inverter teknolojisine sahip dış üniteler ile kısmi kullanımlarda minimum elektrik tüketimiyle istenilen konfor daha hızlı bir şekilde elde ediliyor. Fosil yakıtlı ısıtma cihazlarına göre düşük CO2 salınımıyla çevreye ve kolay kullanımıyla da kullanıcıyla dost bir teknoloji olan Mitsubishi Heavy VRF sistemleri, tüm soğutma, ısıtma ihtiyaçlarınızı karşılıyor.
 

Form VRF Sistemleri Ticaret A.Ş.


1884 yılında Japonya’da kurulmuş olan Mitsubishi Heavy Industries (MHI) firması, “Bizim Teknolojimiz, Sizin Yarınlarınız” sloganıyla, teknolojiden gelen gücünü ürünlerine yansıtmaktadır. Türkiye VRF pazarının en tanınmış markalarından biri olan MHI, uzun yıllardır faaliyet göstermekte olduğu Türkiye pazarında, 2011 yılı sonundan itibaren KX Merkezi VRF Sistemlerine ait ürünlerinin tek temsilciliğini, 45 yılı aşkın deneyimi ile FORM A.Ş.’ye vermiştir. Türkiye pazarında 13 bine yakın dış ünite ve 100 bine yakın iç ünitesi ile sektörde en çok tercih edilen markalarından biri olan Mitsubishi Heavy klimaları yüksek verimlilik ve ekonomikliği bir araya getirmektedir.
 

Form Şirketler Grubu Hakkında


1965 yılında Ankara’da kurularak çalışmalarına başlayan Form Şirketler Grubu, İklimlendirme ve Yenilenebilir enerji alanında, yaşam ve imalat kalitesini arttıracak cihazların üretim ve temini ile birlikte düzenli bakımını sağlamaktadır. Form Şirketler Grubu’nun merkez ofisi Maslak İstanbul'dadır. Ankara, Antalya, İzmir, Adana ve Bursa’da da bölge müdürlükleri bulunmaktadır. Klima faaliyetlerinde Merkezi Klima sistemleri ve VRF cihazları temin eden Form Şirketler Grubu, her tür binanın, fabrikaların ve alışveriş merkezlerinin cihaz teminini sağlar, kurulum ve bakım faaliyetlerini gerçekleştirir. Yerli imalat olarak Günışığı aydınlatma ürünleri, Doğal havalandırma üniteleri ve Evaporatif soğutucular imal eden Form Şirketler Grubu, ayrıca güneşten elektrik elde eden Fotovoltaik sistemlerin projelendirme ve anahtar teslim kurulumunu sağlamaktadır. Form Şirketler Grubu; İklimlendirme, İmalat, Yenilenebilir Enerji ve Bakım-Servis olarak ayrılmaktadır. Form Şirketler Grubu hakkında daha fazla bilgi www.formgroup.com internet adresinden temin edilebilir.




Kaynak:

prfit İletişim Danışmanlığı

GÜNÜN FİRMASI