elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ETMD - Elektrik Tesisatında Denetim Çalıştayı

7 Mayıs 2016 Cumartesi günü ETMD tarafından, Kadıköy'deki Double Tree By Hilton Otelinde, "Elektrik Tesisatında Denetim" Çalıştayı düzenleniyor.



A- A+
06.05.2016 tarihli yazı 8360 kez okunmuştur.
 

Çalıştay, üniversitelerin öğretim üyelerinden; sektörde yer alan şirketlerin, sigorta şirketlerinin, yatırım ortaklığı şirketlerinin üst düzey yöneticilerinden; İlgili Bakanlıklar ile diğer sivil ve resmi kurum ve kuruluşlardan konunun uzmanlarından oluşan 70 kişilik bir ekiple gerçekleştirecektir.                      
                  
Tüm binalarda Elektrik tesisatlarının titiz, doğru ve standartlara uygun biçimde yapılarak devreye alınması gerekmektedir. Bir tek noktadan “Standartlara uygun sürdürülebilen denetim ve kontrol“ mekanizmasının kurulması ve hayata geçirilmesi amaçlanmaktadır.
 
Çalıştay ile, konu hakkında daha ileriye gidebilmek ve yol haritasını oluşturmak amacı ile uzmanların yaklaşımlarını, katkılarını, varsa bu ve benzeri konulardaki yöntemleri, uygulamadaki eksikleri ve açıkları, uygulamadaki yanlış değerlendirmeleri önlemek için, öneriler neticesinde “yayınlanabilir sonuç rapor” çıkarmak hedefleniyor. 
 
Çalıştay Ana Sponsoru: EAE
Çalıştay Eş Sponsorları: ABB, Çağla Group, Legrand, Novatek, Prysmian ve Sinerji Elektrik

Çalıştay sonrası yayınlanacak rapora sayfamızdan ulaşabilirsiniz...