elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Endüstri 4.0 Festival Alanı ve Digital Factory & IIoT Özel Alanı |
WIN Eurasia 2018

6 ticari fuarın bir araya geldiği WIN EURASIA kapsamında, katılımcılar ve ziyaretçiler 360° İmalat Sanayini teşhir ve tecrübe etmek için benzersiz bir fırsata sahip olacak. "Endüstri 4.0 Festival Alanı" toplam alanı yaklaşık 1000 m2 olan Salon 14'te gerçekleştirilecek. Büyük Veri, Bulut tabanlı hizmetler ve M2M teknolojileri, entegre ürünler, tamamen yeni çözümler ve hizmetler WIN EURASIA 2018 fuarına entegre, Digital Factory - IIoT Özel Alanı’nda sergilenecek.



A- A+
26.02.2018 tarihli yazı 9010 kez okunmuştur.
WIN EURASIA Metalworking ve WIN EURASIA Automation fuarları 15-18 Mart 2018 tarihinde TÜYAP İstanbul’da aynı çatı altında buluşuyor. Sektörün talepleri doğrultusunda, Avrasya bölgesinin önde gelen ticari fuarları 2018 yılındaki etkinlikte güçlerini birleştirdi.
 

WIN EURASIA 2018: “360° İmalat Sanayi WIN EURASIA'da”



Endüstri 4.0 Festival Alanı ile Geleceğin Parçası Olun


Endüstri 4.0 Festivali toplam alanı yaklaşık 1000 m2 olan Salon 14'te gerçekleştirilecek:

► Forum ve Sunum Bölümleri
► Panel ve Etkinlik Alanı
► Endüstri 4.0 Müşterilerine Özel Sunum Alanı




WIN EURASIA 2018 fuarı Hol 14'de, 1.000 m2'lik özel bölümde konumlanan Endüstri 4.0 Festival Alanı, yeni katılımcılarıyla gücünü ortaya koyuyor. Sektör liderlerinin 4.0 çözümlerini, ürün ve hizmetlerini tek bir yerde keşfedebileceğiniz; forum, sunum bölümleri, ve panellerle desteklenen bu özel alanı mutlaka ziyaret edin.

Online Davetiye için tıklayınız.
 

Digital Factory - IIoT Özel Alanı ile Geleceğe Siz Yön Verin


IoT, iş dünyasına entegrasyonu ile birlikte, dijitalleşmenin hızını arttırmaya devam ediyor. Büyük Veri, Bulut tabanlı hizmetler ve M2M teknolojileri, entegre ürünler, tamamen yeni çözümler ve hizmetler WIN EURASIA 2018 fuarına entegre, Digital Factory - IIoT Özel Alanı’nda sergileniyor.





Digital Factory & IIoT Forum Programı
'na aşağıdaki görsele tıklayarak ulaşabilirsiniz.




 


 


Alman Devi “Deutsche Messe”den Türkiye’de Bir İlk Daha


 
3D Printing Katmanlı Üretim Teknolojisi; “Additive Manufacturing” 15 – 18 Mart 2018, 25. Uluslararası “WIN Eurasia” Fuarı, İstanbul Beylikdüzü Tüyap’ta Endüstri 4.0 Festival Alanı Kapsamında Gerçekleştirilecek

15 – 18 Mart 2018 tarihleri arasında Dünya’nın en büyük fuar organizasyon firmalarından Deutsche Messe tarafından İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan 25. Uluslararası WIN Eurasia Fuarı’na, bu yıl ilkler damgasını vuracak.

360 derece imalat sanayinin tüm bileşenlerini tek çatı altında toplayan, alanında lider, 25. “WIN Eurasia” B2B, Uluslararası İhtisas Fuarı’nda ilk kez düzenlenecek olan “Endüstri 4.0 Festival” Alanında gerçekleşecek, 3D Printing Katmanlı Üretim TeknolojisiAdditive Manufacturing” özel alanı ve konferans programı ile sektöre dair yenilikler uluslararası boyutta katılım ile gerçekleştirilecek.



Tüm Sektör Tek Çatı Altında

“WIN Eurasia” Fuarının ilk günü 15 Mart 2018’de 13:00-17:30 saatleri arasında İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde sektör profesyonellerine yönelik ücretsiz gerçekleştirilecek “Additive Manufacturing Konferansı”nda, yerli ve uluslararası uzmanlar tarafından materyallerdeki güncel gelişmelerin tartışılacağı, 3D baskıdaki en yeni endüstriyel uygulamaların masaya yatırılacağı, ilgili teknolojiye yeni adapte olanlar için tanıtım oturumlarının düzenleneceği konular dahilinde gerek küresel markalar, gerekse büyük ve orta ölçekli yerli üreticiler, tedarikçiler ve uzman endüstriyel üreticiler biraraya gelme imkanı bulacak. “Additive Manufacturing Konferansı”nın yanı sıra, 14. Salon’da “Katmanlı Üretim Özel Sergi Alanı”nda yurtiçinden ve yurtdışından katılım gösteren üreticilerin, demo uygulama yapabilecekleri özel stantlar da fuar süresince ücretsiz ziyaret edilebilecek.
 
 
“Endüstri 4.0 Festival Alanı”, 3D Printing Katmanlı Üretim Teknolojisi; “Additive Manufacturing” ve Çok Daha Fazlası 15 – 18 Mart “WIN Eurasia” Fuarı’nda
 
15 – 18 Mart “WIN Eurasia” 2018 Fuarı kapsamında, İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 14. Salonda Deutsche Messe tarafından gerçekleştirilecek Endüstri 4.0 Festival Alanında, Dijital Fabrika Çözümlerinden (Digital Factory Özel Alanı) Endüstri 4.0 Demo uygulamalarına (Endüstri 4.0 Özel Alanı), Endüstriyel Nesnelerin İnternetinden (IIoT) Dijital Üretim Hattı uygulamalarına (Process Line) ve Katmanlı Üretim Teknolojisine (Additive Manufacturing) kadar son trend teknolojik yenilikler ilk kez sahne alacak.

Dijital dönüşüm sürecinde üretim teknolojisinin getirdiği yeniliklerin ve faydaların doğru uygulanmasını amaçlayan “Endüstri 4.0 Festival Alanı”, özellikle yabancı küresel markaların katılımlarıyla Türkiye pazarına hizmet etmeyi amaçlıyor.


Ücretsiz Ziyaret İçin Online Kayıtlarda Son Gün; 14 Mart 2018


15 – 18 Mart “WIN Eurasia” 2018 Fuarı kapsamında, dört gün boyunca İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 14. Salon’da gerçekleştirilecek Endüstri 4.0 Festival Alanı’nı ve fuarı ücretsiz ziyaret için; www.win-eurasia.com websitesinden 14 Mart Çarşamba akşamına kadar online kayıt yaptırmak mümkün.