elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ElektrikPort, SCHREDER'in Dijital Medya Partneri Oldu

Enerji verimliliği, tasarrufu ve aydınlatma teknolojileri bakımından hayatımıza önemli bir giriş yapan LED Aydınlatma sistemleri gün geçtikçe daha da öne çıkıyor. 48 ülkede 2600'den fazla çalışanı bulunan Schréder, Türkiye'de çalışmalarına başladıktan sonra; elektrik, enerji ve teknolojinin her alanında çeşitli dijital ve saha çözümleri sunan ElektrikPort'u dijital medya partneri olarak tercih etti.



A- A+
30.05.2014 tarihli yazı 11688 kez okunmuştur.
Schréder, aydınlatma sektöründe başarılı ile yürütmüş olduğu çalışmalarını, dijital medyada Türkiye’nin En Büyük Mühendislik Portalı olan "ElektrikPort" ile daha geniş kitlelere ulaştıracak.
 


Schréder Genel Merkezi'nde yapılan imza törenine Schréder'den Ülke Müdürü Sn. Zeynep AKKAYA ve Satış Destek Sorumlusu Sn. Yakut Sarı ile  ElektrikPort'tan Genel Müdür Sn. Ayça AYÇİÇEK ve Satış ve Pazarlama Müdürü Sn. Gülbin US katıldılar.


Anlaşmanın temel amacı;

► Firma sahipleri,
► Proje yöneticileri,
► Mühendisler,
► Teknisyenler,
► Teknikerler,
► Akademisyenler,
► Mühendislik ve meslek yüksek okulu öğrencileri gibi sektörel hedef kitlenin ihtiyacı olan en güncel teknik bilgilerin en doğru şekilde yayın dünyasına kazandırılmasıdır.



30 Mayıs 2014'de imzalanan işbirliği anlaşması ile, ElektrikPort dijital medyada başarı ile yürüttüğü çalışmalarına Schréder'in Dijital Medya Partneri” olmayı da eklemiştir.

Yapılan bu anlaşmayla; 

LED Teknolojileri,
► Dış Aydınlatma
► İç Aydınlatma
 Özel aydınlatma projelerindeki gelişme ve yeniliklerinin dijital dünyada bu alanla ilgili her kesimden insana ulaştırması hedeflenmektedir.
 

Schréder Grubu Hakkında


Dünya geneline yayılmış 40'tan fazla şirketi bünyesinde barındıran Schréder, müşterilerine; aydınlatma, akıllı kontrol sistemleri, şehir mobilyaları, finansman, güvenlik ve daha pek çok alanda tasarımdan, satış sonrası hizmetlerine kadar eksiksiz çözümler sunuyor.
Schréder’in “Ortam”, “Yol+Şehir”, “Tünel”, “Aydınlatma”, “Spor”, “Ulaşım”, “Endüstri” ve “Kampüs” olmak üzere sekiz segmentteki güçlü varlığı, uygulama alanlarında son kullanıcıların, yaşam kalitelerini sağlık ve güvenlik bakımından en sürdürülebilir biçimde arttıran kapsamlı çözümler sunabilmesi anlamında katma değer yaratabilmesini sağlıyor.

1993 yılından itibaren Türkiye’de, aydınlatma tasarımı ve çözümleri alanında adını gerçekleştirdiği Karadeniz Sahilyolu Tünelleri, Arkun Tüneli, İzmir-Aydın ve muhtelif otoyolların aydınlatma tasarımı ve uygulamaları ve İstanbul İstinye Park Alışveriş Merkezi’nin tüm dış aydınlatması projeleriyle duyuran Schréder, Belçika’da kurulduğu 1927 tarihinden itibaren dünyanın dört bir tarafında proje ve uygulama anlamında gerçekleştirdiği aydınlatma çözümleri ile tanınıyor. Güvenli, sürdürülebilir ve yönetilebilir aydınlatma tasarımı ve mühendisliği anlayışını tüm çalışmalarında temel dayanak noktası olarak belirleyen Schréder Mekke’de Kabe’yi, Roma’da Colesseum’u, Paris’te Champs Elysees’teki Zafer Takı'nı  aydınlatmak için tasarladığı ve uyguladığı projeleri yanında dünyada yüzlerce kentin, otoyolun ve tünelin aydınlatmasını gerçekleştiren marka olarak biliniyor.  
 

ElektrikPort Hakkında

 

ElektrikPort, aylık 350.000 ziyaretçisi, 800.000'den fazla sayfa görüntüleme sayısı ve 80.000 kişilik sosyal ağı ile Türkiye’nin en büyük mühendislik portalıdır. Üniversite - sanayi işbirliği kapsamında önemli bir rolü bulunan ElektrikPort, üniversite öğrencileri ve sektörün önde gelen firmalarını bir araya getirerek bir sinerji oluşturmayı hedeflemiştir. Mühendisten öğrencilere, teknikerden akademisyene kadar çok geniş bir sektörel kitleye hitap eden ElektrikPort, sektöre yön veren bir mühendislik portalı olarak yayın hayatına devam etmektedir.

 

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.