elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

EAE Middle East Electricity 2018’de!

Middle East Electricity, enerji üretimi, iletimi ve dağıtımı, aydınlatma, güneş enerjisi ve yeni enerji depolama ve yönetim çözümleri ve enerji endüstrisi şirketlerini bir araya getiren bölgenin önde gelen uluslararası ticari etkinliğidir. EAE'de bu etkinlikte yer alacaktır, detaylar haberimizde...



A- A+
28.02.2018 tarihli yazı 6835 kez okunmuştur.



EAE Neden Middle East Electricity'de ? 

Middle East Electricity, katılımcılara Ortadoğu, Afrika ve Dünyanın dört bir yanındaki binlerce potansiyel müşteriye erişim olanağı sunuyor. Bölgenin önde gelen güç endüstrisi uzmanları bir araya geldiği için şirketler, yeni müşteriler bulmayı, mevcut müşterilerle olan ilişkileri güçlendirmeyi ve MEA’daki işlerini geliştirmeyi veya genişletmeyi bekleyebilir.
 


İlginizi Çekebilir: KNX Otomasyon Sektöründe EAE İmzası
 


EAE Hakkında


1973’TEN BU YANA…

41 ülkede distribütörler ve yetkili bayilikleri bulunan EAE Grubu, dünya çapında 2.200 'den fazla çalışanı ile Türkiye elektrik sektörünün lider üreticilerinden biridir.

"EAE Teknoloji, EAE Grubu’nun bir üyesi olarak, sıradışı donanım ve yazılım ürünleri geliştirmek ve bina yönetim sistemleri alanında komple sistem çözümleri sunmak hedefiyle kurulmuştur. Vizyonumuz gelişmiş kullanıcı arayüzü tasarımı ve güçlü sunucu yazılımları sayesinde bina otomasyon sektöründe bir çığır açmaktır.

Enerji verimli ve yüksek konforlu bir atmosfere sahip binalar oluşturmanın geleneksel çözümlere göre çok daha kolay ve ekonomik olması gerektiğine inanmaktadır. Geliştirdiğimiz sistem kullanıcının gerçek ihtiyaçlarına ve beklentilerine göre kolayca özelleştirilebilir, sınırsız genişletilebilir ve uluslararası standartlara tam uyumludur.

EAE Teknoloji olarak; hiçbir zaman, kendi özel protokollerimiz etrafında, sektördeki mevcut ürün ve teknolojilerden bağımsız ve kapalı bir sistem sunmayacağız. Bu yaklaşım, binalarda zaman içinde oluşabilecek yeni ihtiyaçların karşılanamaması veya tek üretici olarak bizim ürünlerimize bağımlı kalınması ihtimalini tamamen ortadan kaldırmaktadır.

Bu doğrultuda, bina otomasyonu yazılım ve saha ekipmanlarında geleceğin teknolojisini bugüne getiren; bina yönetim sistemi, Hyperion II izleme & kontrol yazılımı ve KNX & DALI cihazlarından oluşan temel ürün gamımızı dünyaya sunmaktan gurur duymaktadır. 

Kaynak:


 
Irmak Telatar Irmak Telatar Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır