elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Desigo CC |
Daha Fazla Üretkenlik, Verimlilik ve Şeffaflık

Siemens Bina Teknolojileri Bölümü, basit tek disiplin sistemlerden tam entegre binalara kadar tüm ihtiyaçlara yönelik donatılmış açık ve modüler Desigo CC bina yönetim platformu için çeşitli yeni araçlar ve ek uygulamalar için destek eklemiştir. Detaylar yazının devamında...



A- A+
20.03.2017 tarihli yazı 5104 kez okunmuştur.

Büyük ve kompleks alanlar için destek


Siemens Bina Teknolojileri Bölümü, basit tek disiplin sistemlerden tam entegre binalara kadar tüm ihtiyaçlara yönelik donatılmış açık ve modüler Desigo CC bina yönetim platformu için çeşitli yeni araçlar ve ek uygulamalar için destek eklemiştir. Büyük sistemler için destek daha da genişletildi: Desigo CC, çok büyük ve çok kompleks alanların bile kontrolünü sağlayabilir. Üstelik, yeni versiyon ile ilaç endüstrisi gibi validasyon gerekli sektörleri de desteklemektedir.



Gelişmiş enerji ve güç raporlamaları ile bina operatörlerine enerji dağıtımı, güç kalitesi olayları ve binalarındaki enerji tüketimi üzerine tam şeffaflık sağlanmaktadır. Bu bilgi, maliyetleri düşürmenin yanı sıra sistem güvenilirliğini artırmak için gerekli önlemleri başlatmak için kullanılabilir.
 
► İlginizi Çekebilir:  Desigo DXR2 | Siemens Bina Teknolojileri


Enerji ve güç raporlaması, senaryo yazma (scripting) ve fonksiyonların arşivlenmesi


Gelişmiş raporlar, bina operatörlerinin veri-temelli kararlar alması için gereken anlamlı bilgiyi ve şeffaflığı sağlamak için kompleks verileri filtrelemektedir. Yeni senaryo yazma fonksiyonu (scripting function) ile belirli olaylara yanıt olarak otomatik veya manuel olarak yürütülebilecek işlemleri gerçekleştirmeyi mümkün kılar. Ek depolama, sadece toplanan verilerin uzun süreli arşivlemesini değil, aynı zamanda ek verilerin toplanmasını destekleyerek Desigo CC'yi en kapsamlı uygulamalar için bile uygun kılar. İlk kez, Desigo CC orijinal malzeme üreticileri (OEM'ler) için tam uyarlanabilen özel bir versiyonu piyasaya sürüldü. Uyarlanabilir özelliklerin bant genişliği kullanıcı arayüzünden eklenmiş disiplinlere ve alt sistemlere göre değişir.


 

Tam uyarlanabilir OEM versiyonu


Son olarak, Desigo CC eski yönetim sisteminden en gelişmiş bina yönetim platformuna geçişi kolaylaştıran geniş migrasyon araçlarına sahip. Desigo PX'in eski versiyonları ise desteklenmeye devam ediliyor.

Kaynak:


Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar