elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Akdeniz Üniversitesinin İlk Ödüllü Proje Yarışması 'Innoproject' Başlıyor

Akdeniz Üniversitesinin ilk Uluslararası Ödüllü Proje Yarışması InnoProject 29-30 Nisan 2015 tarihlerinde Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kongre Salonunda yapılacaktır. Katılımcıların ve yarışmacıların aynı zamanda melek yatırımcılar ve sanayici iş adamlarıyla buluşmalarını sağlayacak olan bu organizasyon Akdeniz Üniversitesi’ne bağlı, 2 öğrenci topluluğunun ortak etkinliğidir.



A- A+
23.04.2015 tarihli yazı 7786 kez okunmuştur.

Innoproject,


►Akdeniz Üniversitesinin yapacağı İLK , ÖDÜLLÜ ,ULUSAL, PROJE yarışmasıdır. 
►Yarışma Proje Fikri yarışmasıdır. Tüm üniversitelerdeki üniversite öğrencileri içindir. (Ön Lisans - Lisans - Yüksek Lisans)
►2 Topluluk ortak kurucu. (Genç Kalite Topluluğu - Ar-Ge Topluluğu )
►Etkinlik 29-30 Nisan 2015  -  9:00  - 18:00 arası olacaktır. 

3 Katılım türümüz var. 

1) Proje Yarışmasına Kayıt - 4 Kategori içinden seçtikleri kategoride innoprojectakdeniz.com sitesinden kayıt olup , Proje Taslağını sisteme yüklemeleri ve eğer finale kalırlarsa jüriye sunum yapmaları istenecektir.

►Teknoloji ve Ar- Ge
►Enerji Verimliliği
►Sosyal Fayda ve İnovasyon
►E-Ticaret
 



2) Fuar Alanı için Kayıt - Tüm üniversite öğrencilerine proje prototiplerini sergileyip tanıtabilecekleri stantlar verilecektir. Fuar alanına Vestel , Vodafone, Intel gibi teknoloji firmaları da çağrılıp tanıtım yapmaları sağlanacaktır.

3) Katılımcı Kayıt-  İzleyici olarak oturumlara katılacak kişilerdir. Öncesinde siteye kayıt olmaları gerekmektedir. 

Site içeriğine: www.innoprojectakdeniz.com   adresinden ulaşabilirsiniz .
 
Innoproject Proje Yarışması Partnerleri :

►ETOHUM
►YARIŞMA FABRİKASI
►TRİALESTA
►ELEKTRİKPORT
 
**Fuar katılımcıları ve proje sahipleri 29 Nisan Çarşamba günü düzenlenecek olan 'Networking Kokteyl'organizasyonuna davetlidir. Bu organizasyonun amacı Antalya Ticaret ve Sanayi Odasına bağlı iş adamlarını,akademisyenleri ve proje sahiplerini bir araya getirmektir.
 
Not:

►Konaklama ücretsiz olarak sağlanmayacak, yarışma sahipleri tarafından organize edilen otellerde uygun fiyatlara rezervasyon yapılabilecektir.
►Sunulacak olan projelerin prototiplerinin hazır olması zorunludur.Fuar alanı kısıtlı olup,proje sergisi için kısa sürede iletişime geçilmelidir.
►Ön elemelerden başarıyla geçen projeler,20 Nisan Pazartesi günü bilgilendirilip yarışmaya çağırılacaktır.
 
İnternet adresini inceleyebilir,sorularınızı doyransukran@outlook.com adresinden iletebilirsiniz. Proje fuar alanında 'projelerini' tanıtmak isteyen proje sahipleri için iletişim adresi aynı olup, proje bilgilerinin paylaşılması zorunludur. 

Şükran Doyran /Akdeniz University
 
Antalya/TURKEY 

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.