elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ABB İş Ortağı VEKMAR' ı Ziyaret Etti

Ticari hedeflerinin hiçbir zaman mühendislik analitiğinin önüne geçmesine izin vermeyen bir yandan kadrosunda teknik kapasitesi yüksek mühendislere yer verirken diğer yandan müşterisinin hak ve menfaatlerini korumak için kalite sistemine sürekli yatırım yapan VEKMAR, ABB Yöneticilerini ağırladı.



A- A+
05.04.2014 tarihli yazı 9453 kez okunmuştur.
ABB Akdeniz Ülkeleri Satış ve Pazarlama Müdürü Tullio MANTOAN, Kıdemli Başkan Yardımcısı Fatih BULU, Güç Ürünleri ve Güç Sistemleri Pazar Müdürü Hayri ÖZİLBAN ve Ürün Grup Müdürü Peter REHNSTRÖM ile bir araya gelen VEKMAR Yönetim Kurulu Başkanı Şenol TELLİ ve Dış Ticaret Müdürü Ufuk ÇAPAROĞLU, 2014’ün ilk çeyreğini değerlendirdi.

Ürün gelişim planı ve hedef pazar stratejilerinin ele alındığı görüşmelerde karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Ürün gelişim planı ve hedef pazar stratejilerinin ele alındığı görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
 

Yurtiçinde ve yurtdışında geniş pazara hakim olan VEKMAR, 1994 yılında kurulmuş olup ABB ile iş ortaklığını uzun yıllardır başarı ile sürdürmektedir.

 
 

1994 yılında kurulan VEKMAR, aralarında ABB’in de bulunduğu sektörün öncü firmalarının bayiliğini ve distribütörlüğünü yapıyor. 2000'li yıllara gelmesiyle birlikte, hedefleri doğrultusunda büyüme ve ilerleme ivmesini hızlandıran VEKMAR, gerek müşterileri gerekse tedarikçileri ile uzun soluklu ilişkiler tesis etmeye önem veriyor.

Kaynak: VEKMAR Bülten
 
Cumali ÖZEL Cumali ÖZEL Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır