elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

6. Girişimcilik Günleri |
YTÜ KVK

Bütün öğrenci kulüplerinin bağlı bulunduğu sosyal bir platform olan Üniaktivite’nin düzenlediği en aktif kulüp yarışmasında ‘iş ve kariyer alanında’ Türkiye 1. si seçilen Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü’nün geleneksel organizasyonu Girişimcilik Günlerinin bu yıl 6.'sına davetlisiniz.



A- A+
29.01.2016 tarihli yazı 8748 kez okunmuştur.
6.Girişimcilik Günleri; sıradan seminerler zincirinin aksine, sektörlerin nabzını tutan, güncel başlıklar altında düzenlenen “seminerler, paneller, workshoplar, eğitimler’ gibi çeşitli organizasyonların bir arada olduğu, girişimcilerin ve şirket kurucularının Türkiye’nin dört bir yanından gelen katılımcılarla buluşturulduğu bir etkinliktir.
 
6.Girişimcilik Günleri içeriğini katılımcılara kendi fikirlerini geliştirme, girişimci olmaları sağlama, iş yaşamlarına daha iyi hazırlayan bir etkinlik olmayı hedefliyor.

Etkinlik planı;



Sektörünün önde gelen, girişimci ruhlu, kaliteli ve nitelikli isimlerinin konuşmacı olarak yer alacağı etkinliğimizle kariyerinize yön vermek istiyorsanız 1 Mart 2016 tarihinde Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryum Salonu'nda gerçekleşecek olan 6.Girişimcilik Günlerine katılımlarınızı bekliyoruz.

Detaylı bilgi ve başvuru için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.





Kaynak:


 
Mustafa Şirin Mustafa Şirin Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.